OPSOPS!

Hei!

Åherreguuuud, nå er det lenge siden jeg har blogga! Jeg er utrolig lei for det, men det har blitt utrolig kjedelig i det siste. Jeg har ikke vært aktiv i det hele tatt, og jeg er helt fullstendig klar over det. Og ja, som sagt, jeg er utrolig lei for det.

Men som dere vet, funker pcn min dårlig, og det er umulig å blogge på den, men skal prøve å få den på reprasjon, så den skal funke igjen.
Og ja, jeg kan blogge på telefonen, men det funker dritt. Hvis jeg skriver en laaaang tekst, blir den borte. Det er skikkelig kjipt.
Jeg skal love å blogge igjen, heeelt fullt etter pcn er fiksa.

 

Hvis dere lurer på hvorfor jeg blogger nå, siden jeg akkurat har sagt at pcn ikke funker, er det fordi jeg har besøk av Caroline.
Hu skyper med Jørgen fra tlf min, så da jeg låner jeg pcn hennes. Hun har overnatta her inatt, og natta før der, sov jeg hos hu.
Igår var vi på jorekstad med Jørgeeen. Hehehe, det var jo gøy! :-) Og det skjedde et par ting ;-) Men det er ikke så farlig tror jeg, hahaha!

HEADER

Ginabf.blogg.no fikset headeren min, men den ble for liten når jeg satte den inn. Hu skulle fikse det, men har ikke snakket med hu på en stund, så jeg får vel snakke med hu snart om headeren igjen.

Da har jeg ikke noe mer å siiiii, så vi blogges vel snart, får vi håpe. hehehe
4 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

hits