BILDENE

Hei! 

Da tenkte jeg å legge ut bildene. Det er ganske mørkt nå, og det regna, så dreiv bare rett utenfor trappa.


veldigfint.. nei

herå..huff

speilbilde liksooomSyntes?


Én kommentar

KVELDEN

Hei!

Har ikke orket å blogge før idag, fordi jeg er "sjuk". Og det jeg meiner med "sjuk" er at i hele natt har jeg hatt vondt i magen, og når jeg våknet idag tildig, hadde jeg også det. Så jeg ba pappa ringe til skolen, å si at jeg var hjemme idag. Og dt er ikke sånn diare vondt,haha! Mageknip vondt. Så idag har jeg bare slappet av hjemme med pusen,telefonen og tv'en. Og da klokka var halv 3, slutta søskene mine på skolen, også kommer de med bussen 14.50, så jeg løpte opp til postkassa, prøvde å rekke det før bussen kom. Fordi da kom jeg på at jeg skulle få nytt SIM-kort i løpet av uken. Så tenkte jeg at det kanskje kom idag, og det hadde kommet vettu! Så nå har jeg et nummer, haha. Endelig. Har helt nytt abno, og jeg har pleid å ha kontantkort.. Nå har jeg ikke det lenger :-DD 

Nå tenkte jeg egentlig å gå ut å ta noen bilder, imørket.. Så får jeg se om jeg rekker å legge de ut, før jeg legger meg. Tenkt å legge meg litt tildigere idag, så jeg kommer meg opp litt skikkelig imorra, så får vi se om jeg orker å dra på skolen imorra. Kom bare noen Teenager Post,som jeg lagret for en stund siden. 

Den fineste headeren blir kåret iløpet av kvelden.

Q: Skal jeg ha Teenager post oftere? 
Q: Hva har du gjort idag? 


Ingen kommentarer

GRATULERER MED DAGEN

Heihei!

Like før jeg legger meg nå, tenkte jeg å si Gratulerer med dagen, Erika! Håper du likte gavene:-)) Også håper jeg du får en fantastisk dag, som fortjent. Også vil jeg takke for at du er den du er, og alltid er det for meg. Hihh, du veit jeg er veldig glad i deg snuppa!♥ Ha en fin 12-årsdag:-*

Jaa, jeg stjal bare noen bilder fra bloggen din jeg! Åh, du er så søt:'))

- Vel, natta!!<3

 


2 kommentarer

REDIGERT BILDER

Hei! 

Da har jeg tatt noen bilder, også har jeg redigert de. Så tenkte jeg å vise noen av dem til dere.

 Syntes?

Velger header imorra,forresten! Natta♥


Ingen kommentarer

HEADERE JEG HAR FÅTT INN IDAG

Godkveld!

Jeg har fått inn noen headere idag også, og de er kjempe fine! Så bare stem.

Her er headeren fra Elin:

nr.9
Denne er fra Elin, tusentakk! Den er utrolig fin:-)
Også er disse fra kine.
nr.10

 nr.11
 nr.12
nr.13

tusentakk! de er kjempefine <3 

Nå må dere stemme på hvilken header som er finest.
Her er det andre headerene. http://emmaphoto00.blogg.no/1350238700_headere.html 


4 kommentarer

HEADERE

Hei! Da har jeg fått inn noen headere. Ganske mange egt, haaha! Og alle er kjempe fine. Bare fortsett å lag, fordi jeg skal legge ut bildene her nå, så kan dere stemme på hvem som er finest. Velger imorra tror jeg:-)

nr.1

Denne er fra http://fotovi.blogg.no/ - Vilde. Tusentakk, den er kjempe fin!

Også er disse fra Malene(haha,hu lagde mange):

nr.2

nr,3

nr.4

nr.5

nr.6

nr.7

Åh, bestemalenee <3 det er utroligfine


Denne er fra http://ginabf.blogg.no/ - Gina. Den er superduper fin!

nr.8

Tror dette var alle så langt

Tusentakk til alle dere, er utrolig takknemlig:-) 

FORTSETT Å LAG HEADERE,FOLKENS:-)
Stem også på hvem du syntes var finest. 


8 kommentarer

WOHO

Heiigjen!

Ja, da fikk jeg en ganske raskt. Malene kunne lage header, du er bare best! Men andre kan også komme med headere, det er bare fint om dere gjør det. Så velger jeg ut en av de. 
Her kommer informasjonen om headeren:

height: 450px;

width: 920px; 

Jeg har litt lyst til å ha beskjæring rundt personen, men jeg tipper ikke alle klarer det, men hadde vært veldig fint om du klarer det. 
Bloggnavnet mitt skal stå på bildet, også skal det stå "photo" og "my life". Og også noe som ikke er så ulikt mitt design.

Her kommer bildene:De to:-)

 Og om du er ferdig med headeren, kan du sende den til meg på emmasunde@hotmail.com
eller om du har blogg selv kan du legge den ut der, så kan du kommentere i kommentarfeltet at du har laget en header til meg, så kan jeg da gå inn på din blogg og sjekke. 


6 kommentarer

NYTT DESIGN

Hei!

Da har jeg fått meg nytt design. Hva syntes dere?

Jeg suger i å sette inn design,så Malenebeste hjalp meg. Takk,herlige deg!;-* <3

Og om noen av dere er flinke til å lage headere, så kommenter! Trenger virkelig hjelp med det, altså. Og om det er noen som vil hjelpe meg, lager jeg et innlegg om åssen jeg vil ha headeren. Så får dere mere informasjon da. Så kommenter om du vil hjelpe meg med header. Tusentakk om du vil det!

Blogges♥


bakgrunnsbilde mitt på pcn,haha! veldig midlertidig


Ingen kommentarer

Innkjøp fra byen

Hei! Da kommer det noen innkjøp fra byen.

_
Tegna på brynenee, jaa ble veldig mørkt,men går ikke sånn offentlig,heh! 


Sugent bilde av den nye Parkas jakka mi! Fra cubus- 499kr

Hetta,haha<3

Blitz-.-

"bak"

haha, herregud! den pelsdotten på hetta

sser bedre her, haha, den er så brei!

Kjøpte meg øyenbrynspenn fra Vita- 95kr(Isadora Dark Brown)

kosten

blyanten(sugent bilde)

æsj

hahahaha, norpolen here i come!

lwwy<3


2 kommentarer

hoho

Hei igjen!

Jeg glemte å skrive bloggnavnet til Vilde,Anna og Erika. 

Erikasin!
Annasin!
Vildesin!

Sjekk de!

Hvilken blogg syntes du var mest spennende?

Blogges! Ha en fin dag


Ingen kommentarer

DAGEN I DAG

Hei!

Da er det en ny dag, nye muligheter! Idag skal jeg på strandtorget med Vilde, og kanskje noen fler. Jeg må dit, fordi jeg skal på bursdag til Erika kl 17.00 idag, og hu må jo få en gave! Men er ikke helt sikker på hva jeg skal kjøpe. Noen forslag? Hva som helst. Der blir jeg til 21.00 tror jeg..? Ja, noe sånt. Så det blir vel en koselig kveld, tipper jeg. Jeg tror vi skal se på film, spise godteri, og bare kose oss, rett og slett. Tror vi bare blir 4stk med Erika. Blir ikke så mange, det blir meg, Vilde og Anna. Om det ikke kom fler. Aner ikke! Men blir ihvertfall oss. Skal ta med kamera, men er ikke sikkert det blir så veldig mye bilder, men noen.. Heh! Hva skal du idag?

Nå sitter jeg her å blogger, og hører på musikk. Mamma er i dusjen, så jeg sitter også å venter på den. Så begynner å få litt dårlig tid, merker jeg. 

Erika er da, denne snuppa!


Tatt for en stund siden.
 
YO LIKSOM
 håretditt, åååh!<3
 
hah, søttbilde! elsker deg, jentami:-)

åhh, finesteee<3

snuppenemine:*

- kommer bare noen bilder som er på pcn til broren min nå. Heh, blogges♥

 

Q: Hva skal du idag?
Q: Skal du til byen?
Q: Skal du i bursdag? 


2 kommentarer

COLORFANTASY

Heihei!

På tirsdag kom jeg hjem fra ColorFantasy! Det er en utrolig fin båt, som går fra Oslo til Kiel(i tyskland). Den er så lukus,åhh! Anbefaler dere å dra på den. Vel, det var ihvertfall en utrolig fin tur. Og jeg sa at jeg skulle ta mange bilder, ehe. Det ble faktisk ikke så mange bilder.. Jeg hadde ikke tid til å gå rundt med kamera hele tiden, men jeg tok da noen bilder, og noen bilder med telefonen. Så kosta det penger for å få nett der, så da dreit jeg i det. Har ikke lasta inn bildene enda, og telefonen min er tom for strøm, så legger de ut en eller anna dag. Også glemte jeg laderen min hos vilde, men tror broren min har lik lader som meg, til nettbrettet sitt, så skal se om jeg finner den. Kan si litt om hva vi gjorde på båten da. 

Dag 1: På søndag, dagen vi kom dit, begynte jeg å pakke ut litt, også skifta jeg og Vilde klær. Så begynte vi å sminke oss, og fikse oss for kvelden. Fordi vi skulle spise på en buffè som het Grand Buffè. Også var vi på show, og det var ganske gøy. De dansa og sang. Veldig flinke! Etter showet og maten, dreiv jeg,vilde,mina,ina og Silje med noe som vi kalte "Tyv og Politi".. Jaa, veldig retarda, men det var gøy. Det gikk ut på at feks jeg og Vilde var på lag, så var de tre andre på lag. Også fikk jeg og Vilde 10sekunder på å løpe fra dem. (Det er jo 15 deck, og en framside, og bakside av båten, så hadde ganske stor plass.) Så skulle vi gjemme oss, og de skulle komme etter. Og da dreiv vi bokstaveligtalt over alt, og tok heiser opp og ned, løpte i lugarganger, att og fram, løpte opp i trapper osv.. Og det var utrolig slitsomt, men også veldig gøy. Heh, og til slutt fikk de tak i oss. Så bytta vi lag, og ja. Etter det, gikk vi på Taxfree og kjøpte goddis! Er jo utrolig mye der, og ikke så veldig dyrt. Jeg kjøpte ikke så mye, fordi jeg fikk bare 100kr .__. Men jaja. Så gikk vi på spillerommet og spilte. Da begynte dt å bli kvelden,så da gikk vi hver for oss på lugarene våres. 

Dag 2: På mandag var vi i tyskland. Eller liksom, båten var i tyskland da.. Da kunne man velge selv om man ville ut eller ikke, og jeg ville ikke ut. Ingen av barnene utenom Silje gikk ut i land. Vi andre dro på badelandet. Der var vi 1time. Etter vi var ferdig der, gjorde vi "Tyv og Politi" igjen. Haha, ble ganske populært det. Og det dreiv vi med en god stund. Så møtte vi Kaptein Kid! Hhahaa, han er kjekk. Tok bildet med han, men dt er jo på tlf, så det kommer seinere. Etter det, tok vi spørsmålene til kapteinkid. Hahah, det var vanskelig å finne de, så vi gå opp etterhvert. Seinere kom alle mammaene inn fra tyskland, da gikk vi på Cafè. Da måtte vi spise litt, fordi mannfolka dreiv med sitt, og ga oss ikke noe mat. Tenkte bare på seg selv.. Hva vi gjorde etter det husker jeg ikke helt.. JO, da gjorde vi "Tyv og Politi" igjen da. Stemmer det! Hahah. Så ble det kvelden til slutt, og da begynte jeg og Vilde å fikse oss, så gikk vi ut litt, og der blåste det skikkelig! Hufffameeei. Etter vi var ute, sminka vi oss, så spiste gikk vi på show, og spiste. Da gikk vi på spillerommet igjen, og til slutt ble det kvelden igjen. Og den siste natten der, var det spådd 3meter høye bølger. Wææ, selv om det er ingenting til den båten, men det gynga jo litt fordè. Men jeg merka ikke sså mye til det. 

Dag 3: Da var det dagen vi gikk av båten. Det var frokost fra 07.00 til 09.45.. og herregud, klarer nesten ikke å stå opp da. Så jeg rakk nesten ikke spise, og vi måtte av båten litt etter 10.00. Og jeg spiste helt til 09.40. Da løpte jeg opp på lugaren, og pakka. Det tok all tiden det. Fant ikke tøffelen min, toppen min, shortsen min, og ja.. Alt ble borte akkurat da! Typisk.. Men fant det igjen, heldigvis! Da gikk vi av båten, og dro inn til oslo en liten tur. Der gikk vi litt i gata, men det var litt kaldt, så da dro vi heller hjem. 

Det var de dagene! Hahah, så kommer heller bildene ut en anna dag! Blogges ♥


tatt i bøsommerland,haha veldig fint.


Ingen kommentarer

Kos

Hei. Nå er jeg hos tante. Blir lite blogging nå fordi jeg er på tlf

Kjeda meg litt, så tegna på bryntet mitt.Haha,slapp av! går ikke sånn offentlig altså.. men syntes?

#OUTFIT# 

Da ble det heller bare noen bilder. Hva syntes du om bildene?


2 kommentarer

BLOGGENE JEG LESER

Godkveld/natt!

Jeg har tenkt til å legge meg til å sove snart, men først tenkte jeg at jeg skulle skrive bloggene jeg leser! Da tar jeg ikke bare de jeg leser fast, men også noen jeg leser inniblant. 
 

http://loouindaa.blogg.no/

 http://karrofaen.blogg.no/

http://malinehh.blogg.no/

http://photogirl0.blogg.no/

http://osv.blogg.no/

http://ninalovemoe.blogg.no/

http://sophieelise.blogg.no/

http://tcmn.blogg.no/

http://onesteps.blogg.no/

http://l0ve.blogg.no/

http://maddepaddee.blogg.no/

http://leneeogkajaa.blogg.no/

Ja, dette er da de bloggene jeg leser! Heh, ta en tur innom dem da vel:-)

♥♥NATTA


♥jentami

♥hih,finestejentene♥


4 kommentarer

SUPER DAG

Godkveld!

Dagen idag har vært super! Er ganske lenge siden jeg så Louise sist, så var fint å se hu igjen. Savner hu i klasserommet. 
Vi gjorde faktisk ikke så mye, vi satt på pcn, så på tv, spist, og ja.. Det var det. Hu dro hjem for en og en halvtime siden kanskje?
Håper vi sees snart igjen,snuppa!

Nå burde jeg egentlig sitte å nørde med en engelskbok, enn å sitte her, å blogge. Men huff, orker ikke lekser.. Stress.
Vel, ja. Jeg kjeder meg, så har redigert et bilde av Louise.


fin du er <3


Ingen kommentarer

ELIZA~VILDE~KATRINE

Da har jeg redigert bildene. Ble et av Vilde også.

Før:

Etter:

 

 

Før:

Etter:

 

 

Før:

Etter:

 

 

Før:

Etter:

Ja, det var noen av bildene.

Bruk dem som profilbilde på facebook!!<3 Elskerdere!

 


2 kommentarer

REDIGERER BILDER

Hei igjen!

Nå redigerer jeg noen bilder av Eliza, og skal snart redigere et av Katrine.
Så da legger jeg ut bildene etterpåå! 


Ingen kommentarer

BESØK

Hei!

Idag er det rett og slett dritt vær! Huff, regn og vind - værste jeg veit. Vel,som jeg sa skulle Louise komme på besøk idag, og hu skulle bli med meg hjem etter skolen. Så nå sitter vi å hører på musikk. Chillæltså.
Har ikke så mye å blogge om akkurat nå, så vi blogges!
søtee

digge, vi veit;) 
 


2 kommentarer

FILM

Hei!

Dagen idag har ikke vært noe spesiell egentlig. Untatt på skolen i gymtimen, åååårh. Jeg hater gym! Vi skal jo ha noe som heter "bakkeløp"  på ungdomskolen, også må vi "øve" til den. Hufff, læreren tok tida vår idag, og jeg og malin brukte 20minutter på å "jogge" men vi gikk nesten hele tida. Det er så utrolig kjedelig! Men snart begynner vi med innegym, og det er mye bedre.

Nå sitter jeg å spiser is, og ser på film med lillebroren min. Vi er hjemme aleine ikveld, så tenkte å se på en film. Vi ser på Charlie&Sjokolade Fabrikken. Ikke det at den er så veldig spennende, men han skulle få velge film, så da ble det den. 

Imorra kommer Louise på besøk på skolen siden hu har høstferie denne uka. Hu skal bli med meg hjem etter skolen, så det blir sikkert koselig. Vi har kort dag, og tur hele dagen. Så kjedelig! Jeg vil mye heller sitte i timen å jobbe, enn å være på tur. Det er jo i skogen, og jeg avskyr skog. Huff, mye dyr, småkryp og ja. Æsj! 
Og snart på jeg rydde rommet fordi det ser ikke ut! Kan umulig ha plass til 2personer der nå, sånn det ser ut nå.

 

skal bestille deksel <3

- ja,ble noen randome bilder idag, men er litt opptatt.

♥blogges

 


20 kommentarer

LITE BLOGGING ~ VEIT

Heiallesammen!

Jeg er så utrooolig klar over at jeg ALDRI blogger! Jeg har prøvd å blogge med tlf, men teksten blir borte.. Og da orker jeg ikke skrive på nytt.
Og som dere veit - pcn min suger, og er helt fucked! Skal få pappa til å kjøpe en minnepinne så jeg får reinstallert pcn. Skal få det til denne uka, så den kan bli fiksa i høstferien.
FORDI vi har jo høstferie neste uke, og neste søndag skal jeg på Cruise - colorfantasy med den beste,Vilde! :-D Åhh, jeg gleder meg! Har vært på den båten maange ganger, men nå skal jeg med Vilde, og da gleder jeg meg ekstra mye!! Der blir vi til tirsdag, tror jeg!  
Og jeg har brukt opp internett tida mi på tlf, men får igjen snart.. Og da håper jeg det kommer i løpet av uka. Så jeg får blogga på båten :-) Om ikke innlegget blir borte da.. Jeg skal også ta masse bilder! Såå det er bare å glede seg ;-)

Når vi snakker om bilder, har ikke jeg tatt noen spesielle bilder i det siste. Har ikke orka, rett og slett. Men har tatt noen få da, med venner og sånt.

Skal prøve å være mer aktiv!


skal redigere det,så er dette ditt nye profilbilde på facebook!

skal redigere dette også, så er dette ditt nye,katrine! haah;*


sexy

Dette er utrooolig fint, Anna!!

jentenemine

søt

er dere i slekt,ellerno?:))


dritsøtt<3

var litt søtt da:3

hahaa,oss2<3

eliza knipser bilder hu jaa


forsidebilde<3

deiligeviassa

<3

kysspådeg:*

dipdyee!

looksgood

piece

noen bilder,snakkes♥ 


 


2 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

hits