25DAGERS UTFORDRING

Hei!

Har dessverre ikke rukket å blogge idag, fordi dagen har gått i ett!
Først var jeg jo på skolen. Så ble jeg,Vilde og Halvard på skolen til litt over 4. Vi chilla bare, og kødda litt(a) Vilde ble med meg hjem, så satt vi litt på pcn, etter en time eller noe sånt,ble hu henta. For å si det sånn, fikk hu ikke vært hos meg så lenge, men vi har da ihvertfall drivd sammen meste parten av dagen. Istad gjorde jeg litt lekser, 1oppgave i norsk,så gadd jeg ikke mer. Hehe, skolelys? Men herregud,lekser er så kjedeliiiiig! Må bruke opp fritia si på lekser..

Men uansett! Jeg tenkte jeg skulle starte med 25dagers utfordring. Siden jeg blogger bare om hverdagen min, som da er veldig kjedelig. Og da har jeg jo også noe å blogge om!
Her kommer utfordringene jeg kommer til å svare på:

 • Dag 1: Parfymene mine
 • Dag 2: Rommet mitt
 • Dag 3: Favoritt feriested
 • Dag 4: Drømmereisen
 • Dag 5: Dyrene mine
 • Dag 6: Smykkene mine
 • Dag 7: Beste godteri
 • Dag 8: Favoritt motto
 • Dag 9: 4 beste venner
 • Dag 10: Beste film
 • Dag 11: Blogger jeg leser
 • Dag 12: Hva jeg har i sminkepungen
 • Dag 13: Mobilen min
 • Dag 14: 5 ting jeg ønsker meg
 • Dag 15: Profilbildet mitt på facebook
 • Dag 16: Antrekket mitt i dag
 • Dag 17: En sang jeg er virkelig lei
 • Dag 18: Matrett jeg elsker
 • Dag 19: Bilde av meg selv i dag
 • Dag 20: Dagens antrekk
 • Dag 21: Favoritt serie-r
 • Dag 22: Bakgrunnsbildet på pcen
 • Dag 23: Yndlings sko
 • Dag 24: Hvis jeg vant 1 milion i Lotto ville jeg...
 • Dag 25: Skolebildet mitt

 Ja, jeg kopierte fra Lene og Kaja sin blogg. <---TRYKK!

Håper innleggene blir litt mer spennende fra nå. 


Vil hit igjen.. Kommentere?<3

 


4 kommentarer

TEEN CHOICE AWARDS 2012

God kveld alle sammen!

Idag har jeg som sagt vært på skolen,og fotballtrening. 
Jeg har vært sprek idag, og gått hjem fra skolen! Hoho,flink jente det.

Nå sitter jeg å ser på  TEEN CHOICE AWARDS 2012! Det er masse artister, og kjendiser med andre ord. Og ONE DIRECTION ER MEEEED!<3333 Og justin bieber da:-* 
Og mangemangee filmstjerner.
Det er nesten akkuart som, herregud.. Fikk hjerneteppe jeg nå. Sånn derre.. Dere veit, sånn prisgreier. Nei, jeg husker ikke hva det heter. Men det går på FEM. Og slutter om litt over 20min. 
Og jeg sitter her til det er ferdig, sjæl om jeg er steintrøtt, så er det ikke hver dag man ser det. Dem vinner et sick kult surfebrett!!!!
Istad vant twilight-stjernene hvert sitt brett, og det vil si Bella, Jacob(Tayloooor<3333333333) og Edward. Husker ikke hva de heter på ekte.
Akkurat nå var Justin Bieber, med boyfriend,og as long as you love me.
Og istad vant Celina(Selena) en pris. Og mange andre da sefølgelig, men husker dem ikke.. Mange fra vampire diares, og miley cyrus vant.
Men nok om hvem som vant!  Etter pausen kommer OneDirection<3, åherre jeg gleder meeg! Håper de synger "More than this"!!:-DD<3
Men orker ikke skrive så mye mer.. Kan si hva jeg skal imorra da. Skole, og etter skolen skal jeg, Eliza og Halvard, være igjen i bygda å chilleee. ;-D Tar med kamera, så jeg skal ta bilder. Istad fant jeg forresten kabelen, hahah. Den lå i sekken.. Aner ikke hva den gjorde der men. På kvelden drar vel jeg og Eliza å ser på treninga til guttene iklassa, og 8'ende klasse gutta. Mheheh:-3

 


SAVNER FINVÆRET!!

elskerdeg
Ingen kommentarer

NATTA

Hei!

Nå tenkte jeg å komme med en raskt,kjedelig innlegg før jeg sovner. 
Kvelden har gått i data, og tv. Tildigere så jeg på Mammamia! Alltid like gøy. Hehe, nå ser jeg på Unforgettable.. Spennende.
Men nå må jeg nesten sove, for å våkne imorra. Nattaalle♥ 


2 kommentarer

BOBLEBAD~FOTOSHOOT

Hei!

Igår var jeg en tur hos Eliza. Vi sykla ned til stranda, og tok bilder. Mange bilder! Etter vi var hos hu, dro vi hjem til meg, og tok et boblebaaad :-D Også har hu natta her inatt(-:
Idag var vi og så på treninga til gutta. Vi spilte litt sjææl, og tok bilder. Men som dere veit så finner jeg ikke den dumme kabelen til kamera, og jeg la inn bildene på pcn til broren min, og da har jeg dem ikke her.. Men neste gang jeg driver på hans pc,skal jeg legge ut ALLE bildene vi tok! Og jeg skulle gjerne gjort det nå, men det funker dessverre ikke. Beklageer! 

Imorra er det skole, så da er det bare å begynne å fokusere på deet. Det er også fotballtrening imorra, og jeg og eliza tenkte å dra litt tildigere, så kan hende jeg blogger seint. Om jeg ikke rekker å blogge på morran da.


I LOVE YOU
 


2 kommentarer

OUTFIT

Hei!

Da kommer det et outfitbilde, og de andre bildene kommer ut enten idag, eller imorra. Siden jeg finner ikke kabelen, og må bruke broren min sin pc, som jeg ikke får lov til.. :- p ehhe, men her kommer dt!


Skjorte-Bikbok~?kr
Bukse-Bikbok~99kr

yolo


8 kommentarer

VÅKEN

Hei!

Jada, jeg våkna til slutt jeg også. Hahaah. Nå sitter jeg i pysjen, og spiser frokost, imens jeg ser på forrige episode av Hotel Cæsar. Selv om jeg så det den dagen, men det er ingenting på tv'en nå.. Kjedelig.
Så snart jeg har fått spist opp, og sett ferdig, stikker jeg ut å ta bilder. Også var det noen som ville at jeg skulle ta outfitbilder, og kanskje det kommer et allerede idag, men jeg lover ingenting.

Imorrakveld skal jeg på kino med Eirik. Skal høre om Ida blir med, eller så hører jeg om katrine,vilde eller eliza blir med. Vi skal se step up ellernoe sånt. Noen som har sett den? Er den bra?
Og på mandag er det skole igjen.. Jippi. Da begynner vi med lekser,så iår har jeg bestemt å fokusere mer på det, enn pc :-( Hater det sjøl, men ifjor var jeg litt sløv med det leksergreiene. Så da blir det ikke så mye blogging om dagen, men skal prøve å få blogga litt hver dag da. 
Nå er Hotel Cæsar slutt, så da mangler jeg bare litt av brødskiva mi, så fikser jeg meg, og stikker ut! 


Ingen kommentarer

OUTFIT..?

Hei!

Jeg lurer på om dere vil ha outfitbilde inniblant, vil dere?
Kan prøve å få gjort det så ofte jeg kan. 

Nå er det tildig på morgen, og jeg skulle egentlig ha sovet nå. Det er helg, og jeg kan ikke stå opp så tildig!! Men så lenge jeg er våken, gikk jeg en tur på pcn.
Idag skal jeg bare kjede meg, og ta bilder. Det er liksom dagen,heh.

Men nå må jeg sove igjen :-O 


4 kommentarer

OVERSKRIFT

Hei!

Jeg fikk ikke tatt bilder idag, fordi i det jeg gikk ut pøsregna det,og tordna. Og da er det veldig kjedelig å ta bilder. Så da ble jeg heller med pappa, og så på sånn trailer greie på tretten. Vi spiste hamburger, og drakk Cola. Men burgeren var skikkelig vond, så jeg spiste bare halve.
Joda, de "trailerne" var jo kule,og noen var litt gamle, men herregud. Jeg sto rett ved siden av en sånn trailer,så tuter den skikkelig,så jeg skvetter jeg som bare det,hahah.. Herregud, er det mulig?! Jeg ble skikkelig redd:-S Jeg lever fortsatt da,heldigvis. Hehe(-: 
Nå for ikke lenge siden,dro jeg til byen, og slapp inn kattene til mommo. Hu har kattunger,som er skikkelig søte!!!! Skulle gjerne tatt bilde av dem,men det er tom for strøm nå.
Skal lade det inatt,så imorra LOVER,ja LOVER jeg å legge ut bilder!

 Orker ikke å legge ut bilde nå, fordi pcn er så utrolig treig.


2 kommentarer

NYTT DESIGN

Hei!

Da har Sunnivabestee fiksa design til meg:-D Også tok hu et kjempe forferdelig bilde som header-.-  blææ!
Stikker ut å tar noen bilder etter home and away.

Syntes om designet?<3 


4 kommentarer

IS~SOL

Hei!

For ikke så lenge siden kom jeg hjem fra skolen. Jeg skulle egentlig sitte med Ida på bussen, men Eirik satte seg sidna meg, så da satt jeg heller med han. 
Idag ble det faktisk sol uttpå dagen! Happpiiii :-D Så nå sitter jeg inne i fin været, og spiser is. Det er sånn kirsebær is. Favoritt is!
Tenkte å ta med en tur ut snart, å ta noen bilder. Lurest å gjøre det så lenge det er sol. Ikkesant? 


2 kommentarer

GOD MORGEN

Hei!

Tenkte at jeg kunne blogge kjapt, før jeg løper opp til bussen. Idag er det da skole, og Eliza kommer på skolen:-D Yeeye! Det blir bra! 
Ellers idag tror jeg at jeg ikke skal noe spesielt. Tenkte at jeg kunne prøve å få tatt noen bilder, å lagt de ut her, så innleggene blir litt mer spennende.
Været idag er bare overskya, og regn.. Men det er ikke akkurat overraska. Vi bor trossalt i norge. Nå må jeg snart fikse meg,så dere får alle ha en fin dag!

Fortsett å still spørsmål! http://emmaphoto00.blogg.no/1345578007_sprsmlsrunde.html <---


aw, de er så fine!♥
 


Ingen kommentarer

FOTBALL

Hei!

Funka ikke å blogge igår,dessverre.. Så om dere lurte på hvorfor jeg ikke blogga,var dt derfor. Men det funka idaaag:-) 
Igår var jeg på skolen og hos Erika. Vi gjorde mye rart.. Seinere ble jeg med mamma og søstra mi, Mali, på strandtorget. Vi måtte kjøpe gaver til noen venninner til Mali, fordi hu skal på bursdag. Etter vi var på strandtorget gikk vi på mc'ern, å kjøpte is. Mcflurry <3
Idag har jeg vært på skolen, og ikveld skal jeg på fotballtrening, om jeg orker.. Har ganske vondt i foten, har fått litt strekk ved ankelen, så det er ganske vondt å sparke. Men vi får se hva det blir til.
Jeg,Vilde og Katrine trodde Eliza skulle komme på skolen idag,men det gjorde hu ikke.. Borte fra oss i over 1 mnd., IKKE RETTFERDIIIIG! men jeg savner deg da:-*

Dere må fortsette å stille spørsmål, og jeg svarer på video:-) Så still i vei!
Men om det kommer veldig private ting, holder jeg det for meg selv.


 redigerte bildet  av malene <3 hih iluu:-*2 kommentarer

SPØRSMÅLSRUNDE

Her er dette innlegget dere kan spørre i! 
Spørr i vei:-DDDD 


13 kommentarer

DRITT PC!!!

Hei!

Jeg er utrolig lei for at jeg ikke har blogget! Men pc'n min er helt forferdelig. Det er masse virus osv på den, så det har ikke funka å komme seg inn på blogg.no/blogsoft.no.. Og jeg har ikke hatt så mye tid til å blogge når jeg har vært hos Vilde heller. Har vært hos hun mye i det siste, men vi har vært opptatt, så har heller ikke rukket å blogge da heller. Beklager for det! Det er fortsatt masse virus, og jeg har ikke fått fjernet det enda, fordi jeg trenger minnepinne, som jeg da ikke har.. Enda. Så det er ikke sikkert jeg får blogget hver dag, men skal prøve å komme meg inn! PROMISE!!!!

Skolen har startet igjen, og nå går jeg da i 7'ende klasse. Vi har kun 1 lekse denne uken, og det er å ta på bokpapir. Haha, vanskelig lekse. Men joda, det var fint å møte igjen venner, det var det :-)
Imorra skal vi på tur de to første øktene. Vi har kort dag imorra, wiihu ;D Da har vi bare 3økter. Skal til Vilde før skolen, og gå med hun til skolen.. Også blir jeg med til erika etter skolen;-)  

Jeg får ikke lagt ut bildene enda,men skal gjøre det når de kommer inn på pc'n.( finner ikke kabelen.. skal finne den!!! ).

Fikk forresten en kommentar om at jeg burde lage spørsmålsrunde på video,og det har jeg tenkt til! Så de kommet ett innlegg etter dette, som dere da kan svare spørsmål på .. Altså, i det innlegget, heheh. Da er det bare å spørre i vei!

Håper dere vil fortsette å lese bloggen min, og kommentere:-)
Elsker dere!

 


4 kommentarer

SUMMER

Hei!

Idag har jeg ikke gjort noe spesielt. Var en liten tur i byen istad,men kjøpte ingenting. 
Tenkte å ta meg en tur ut etterpå, å ta noen bilder,siden det er KJEMPE fint vær idag! Jeg som trodde det skulle blir regn, men det ble det ikke;-) HELDIGVIS!:-D
Så får jeg vurdere om jeg skal komme med noen nye bilder.. Om dere vil?
Imorrakveld skal jeg og Malin ha filmkveld hos hun ;-D Skulle be noen fler,men veit ikke hvem det blir enda. Får se litt.


ILOVEYOU!

Kommentere?<3
 


8 kommentarer

SOL

Hei!

Idag er det sol, endelig :-D 
Idag har jeg vært i byen med Linnèa. Altså tanta mi ;-) Vi var først til kattene til mommo. Hun er i serbia, så vi passer kattene hennes :-) Hun har 3kattunger,og 3 voksne katter. Jeg liker best kattungene,og hannkjønnkatten som heter Willy:-) Mommo trodde først at "Willy"  var en jente,så han het først Milly, men så fant hun ut at det var en gutt, så da heter han Willy :-)

har bare et bilde fra når han var liten,men når vi skal dit etterpå,kan jeg ta et bilde av han. :-) 

Etter vi var hos mommo, dro vi en tur ned til byen. Vi gikk en tur på 7-eleven, og jeg kjøpte meg is. Frozzen Yoghurt greier,loveit!
Så gikk vi litt i byen. Innom bikbok,veromoda, og cubus. Jeg kjøpte meg ikke noe spesielt..
Etter vi var i lillehammer, dro vi en tur til Moelv for å hente noen filmer av vennina til Linnèa. Vi skal nemlig se på film ikveld. En liten "filmkveld" på en måte ;-) Vi skal se 3 av filmene av twilight! Blirkooos, med mye godteri og brus. Husker ikke hva den første filmen heter, men den andre heter New moon,og den tredje Eclipse.
 Ellers skal vi ingenting enn å kose oss;-) Kanskje ta en tur til byen igjen å kjøpe kebab,mehehe :-D
Tror jeg må gå ut en tur nå, mens sola er her. Blir sikkert regn imorra såå..

 
yoloo


6 kommentarer

REDIGERT NOEN BILDER

Hei!

Her om dagen redigerte jeg noen bilder kom jeg på,og dem tenkte jeg å dele med dere ;-) Midt på nattan nå, så blir ikke alle bildene. Håper det går bra, men det kommer noen.


Dette er bilde av en foss som vi kikket på vei hjem fra bjørnsund isommer. (bildene fra bjørnsund kommer etter pcn min er blitt ordentlig fiksa!)de andre bildene ville ikke laste seg opp -.-  så tok et random bilde av tanta mi, som jeg har OVERREDIGERT!!!! hahhaha


Ingen kommentarer

AMAZING RACE

Hei!

Nå sitter jeg og Vilde å ser på Amazing race :-) Tildigere var vi ute å spilte fotball, og kubb. Funfun! 
Snart kommer mamma å henter meg, så da MÅ jeg på butikken for å kjøpe godteri, fordi jeg er utrolig godteri sjuuk :-L mehehehe.
Seinere i uka, skal jeg til Malin♥ ha filmkveld(kanskje), så da skal jeg diit ;-D Blir kooos tipper jeg :-) Blogger kanskje mer når jeg kommer hjem ;-)  


Ingen kommentarer

VILDE

Hei! 

Fikk ikke blogga igår, fordi jeg sto opp kl 14.00, også måtte jeg dusje, og deretter dra til Vilde. Og jeg rakk ikke blogg når jeg var her igår. Sorry for det. Men nå er jeg fortsatt hos Vilde, og vi ser på Brothers&Sisters :-) Skal snart se på frustrerte fruer;-)) wihhii!  Resten av uka veit jeg ikke hva jeg skal, så det får vi se på. 
Snart tipper jeg vi sikkert skal ut, å spille fotball med Mina:-) Men først! FF♥ 

Om ikke lenge er det skole igjen.. Noen dager elns ;-s hateit! 


yoobitches

ossto♥
 


Ingen kommentarer

FORRESTEN

Hei igjen!

Plutselig så jeg på topplista over lillehammer, og så at jeg lå på 19.plass :-D Også har jeg ikke blogga på lenge ;-oo 

blogges,haha


lite,men wihiu


Ingen kommentarer

07.08.2012

Hei!

Jeg er klar over at jeg sa jeg skulle blogge på søndag.. eller mandag? hahah, husker ikke.. Men uansett. Pcen min har vært dø de siste dagene(UKENE),så jeg har enten brukt pappa sin data som suger, og jeg ikke får blogga på, eller så har jeg brukt broren min sin, og det er ikke alltid jeg får lov til. Jeg måtte være tjeneren hans på søndag, også dro jeg til erika å natta der til igår. Og da rakk jeg ikke å blogge. Så prøvde jeg pcn min nå, og nå er den bedre:-)) Heldigvis! Og da blir det blogging oftere uKnoow ;-D Seinere idag skal jeg kanskje en tur til Vilde, det er utrolig lenge siden nå!! Imissyou♥

Jeg har kjempe lyst til å dra til Kristiansand til Camilla i siste delen av ferien. Men det er jo snart for seint, og får bare vært der en helg.. Jeg får aldri sett hu nesten, men en helg er bedre enn ingenting;-pp får bare håpe da..♥

Men kan si litt om gårsdagen da! Jeg var som sagt hos erika,vi satt på dataen, dreiv ute, laga videoer,også måtte jeg dra. Seinere på kvelden dro jeg,mamma,mali og arthur på pizzeria og spiste middaaag;-) Jeg spiste kebaab♥ Like always, hahah. Men har ikke mye mer å si nå. Så vi blogges :-*


ailåveju


2 kommentarer

HEEEEIII

Haalloallesammen!

Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget, men jeg har vært i bø(sommerland) en uke, og vært opptatt hele tia rett og slett. Men here i am again! :-D

Tenkte å si litt om hvordan jeg har hatt det i telemark!
Denne turen til telemark er desidert den beste turen jeg har hatt i hele sommer! Okei, bjørnsund var bra det åå, men der har jeg vært så mange ganger så.. ja, dette var den beste turen!
Vi dro dit med Vilde og fam. Også bodde vi på en campingplass som het gvarv - barnas camping. Der var det helt utrolig fint, og lå bare 7minutter unna bø sommerland. På campingplassen var det b.l.a stor hoppepute for store og små. Husker, lekestativ for de mindre, volleyballbane, og fotballbane. Vi spilte fotball nesten hver kveld, haha! Vi møtte mange andre folk, og fikk oss venner :-) De fleste var fra bergen, men vi fikk en kjempe god venn som het Tor Asbjørn! Han kommer fra? stavanger tror jeg..? O.o, heh.. Vi sier det. Han dro 2dager før oss, og da var dt ikke gøy på fotballbanen lenger :-/ Han var utrolig morsom, og var kjempe god i fotball ;-) missyou. Og de fleste folka fra bergen vi ble venn med var en jente gjeng. :-) husker bare noen av navnene, og de het, Hanne, Jeanette, og Camilla. De var jo ganske hyggelige, og fine da ;-) Vi var mest på campingplassen, og en dag var vi på et kjøpesenter som het Hercules :-) Det var ganske stort, og det var mye salg der, så jeg og vilde handla for harde livet for 500kr, eheheh! Og på onsdagen dro vi til bøsommerland! Det var kjempe fint der, og det var ganske så fint vær. Litt overskya innimellom, så begynte det å småregne litt, men det var ikke mye. Så det var ganske mye sol, for å si det sånn :-) Nok sol til å bli solbrent, for det ble jeg og vilde :-S i ansiktet og skuldrene, mmm deilig! Jeg og vilde tok nesten bare strømmen, vi tenkte å ta skiler, men vi tørte ikke :-o hahaha, vi syntes det var så chill i strømmen, så vi ble der. På torsdag dro jeg,Vilde,mamma og sylvi til bøsommerland igjen, fordi vi kjøpte sånn dag-2billett :-) da tok jeg og vilde for det meste strømmen, men vi tok også enn vannberg-og dalbane! Som heter Mot i brøstet. Den var helt konge!!! Jeg og Vilde kjøpte bilde, så det skal dere få se ;-)  Ikke det fineste, menmen! hahaha :-p Anbefaler å dra dit! :-D 
En av dagene var vi på et sted som het rjukan. Det er det mest stusligste stedet jeg noen gang har vært på! Det var rett og slett drit kjedelig der! Jeg og vilde nekta å bli med, men vi måtte -.- Vi dro på et stygt museum elns, og det beste der var maten! Pommefrites♥ men, neihuff.. ikke det jeg og vilde hadde sett for meg at ferien skulle bli. Helt forferdelig var det der faktisk. Anbefaler å IKKE dra dit!
Men ja, ellers var vi det meste på campingplassen :-) Jeg har ihvertfall hatt det utrolig fint♥

De siste dagene: 
Ja, de siste dagene etter vi kom hjem fra bøsommerland, har jeg drivd med litt forskjellig. Husker ikke alt jeg har gjort, men kan si det jeg husker her og nå. 
En dag var jeg med mamma på jobb, fordi jeg skulle møte ei vennine som bor ikke så veldig langt unna der mamma jobber, men det ble visst ikke noe av likevel, så jeg var med mamma på jobb for ingenting. Og jeg kjedet meg sinnsykt, fordi hun jobber i barnehage, og det er jo ferie, så det er ikke så kjempe mange i barnehagen enda. Og på den avdelinga hu jobber på, var det bare 2unger, som ikke kunne gå.. Altså de krabber. Og de kunne ikke snakke, men de var utrolig søte da :-') Og idag var jeg hos malin med preben♥ de er jo søsken, så jeg holdt på å dæve når de krangla. Hahaha! Vi gikk på butikken og kjøpte en pizza(eller preben betalte, så han kjøpte den på en måte..) det tok utrolig langt tid å steike den, over 30min og det sto at den var ferdig om ca 10-15min. Malin satte sikkert på noe feil elns? hahaa, flinkiis! Jeg ble også most av preben, fordi han ikke fikk lage sånn knekkelydgreie på tommelen min, så han moste meg :-( slemming!♥ haha. But i'm still in live! Hadde det gøy da ;-) 

Imorra skal jeg til lillehammer med mamma,pappa,mali og arthur. Eller, spørs om jeg gidder å være med.. Fordi vi skal til vennina til mamma, og de har bare barn på alder med Mali, og Jonatan. Så det er ikke stort å finne på der.. De bor rett sidna en fotballbane, så går jo sikkert ann å gå dit, men vi får se ;-) Skal blogge til dere imorra, det lover jeg!

Men nå må jeg slutte å skrive, hvis ikke sovner jeg ;-o wiihu! Blogges alle søte!


ilu'er deg

prebeeen♥
 

 


Ingen kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

hits