CHILLEERN

Hei!

Nå har jeg besøk av vildebeeste. Hu sitter å spiser sjokolade,mens jeg spiser iiiis ;D namy! Vi lagde en video istad,men vi er ikke ferdig med den.. Så den kommer ut seinere ;-)
Jeg skal kanskje overnatte til Vilde fra idag til imorra :-) Istad drepte Vilde meg  fordi jeg kalte hu flodhest;-s meheheeh. Idag har  vi ikke gjort noe spesielt, bare laxa rett og slett ;-D


ilupilu
 


2 kommentarer

BESØK

Hei!

Måtte visst skrive at eirik også var på strandtorget.. Fornøyd? hahaha

Jaa, da fikk jeg enda mer besøk ikveld:-) Emil,eirik og steffen kommer en tur,så det blir sikkert koselig ;-) meeen må fortsette å rydde det stygge rommet mitt,så blogges!


Ingen kommentarer

RYDDER

Hei!

Idag har jeg vært i byen med Vilde og fam. :-) Jeg gikk bare aleine med Vilde og shoppa litt :-) Orker ikke legge inn bilder av innkjøpene enda,så gjør det seinere;-) Vilde skal overnatte her inatt,også skal familien hennes komme hit på middag ikveld :-) Kl 20.00. Vi barna skal spise taco,og de voksne biffgreier ;-) Nå tror jeg at jeg må starte å rydde rommet fordi det er heeelt forferdelig! Klær og søppel overalt.. Flink jente, sant?

Hva skal duu idag?(-:

2 kommentarer

TO DAY

Hei!

Ææææ, er livredd nåå :-o Det pøøøsregner,og det starter sikkert å tordne og lyne snart:-(( Reddmeeg! Lyner/tordner det hos deg?
Skal snart til byen med Vilde,mamma,Mali,Arthur og Sylvi(kanskje mina?) Så går det vel bra får vi håpe.. Bare katta blir inne;-O Hhahaha, jeg er livredd for lyn etter at det slo ned hjemme her når jeg og katrine var hjemme aleine;-s uuuh! Regner det hos deg?


snakkes! legger  ut  bilder av inn kjøpene seinere:-) ilualle


Ingen kommentarer

BLÆBLÆÆ

Heji!

Nå legger jeg meg,hahahha. Kommer aldri til å våkne  imorra.. NATTA:-*

Loveyouuall!


Ingen kommentarer

SKYPERN

Hei!

Kommer med et veldig raskt innlegg nå midt på nattan! hihh, smaart.

Nå skyper jeg med eiriik,som da er bestevennenmiin :-D glaideej;-)♥

Natta,og sov godt allesammen ;-DD


tatt for en god stund siden,men det eneste jeg fant..

(redigert av Emma(meg) hahaaa


Ingen kommentarer

WOOP

Hej!

Skulle bare si at forrige innlegg kom litt seint;-s


Ingen kommentarer

FILM

God kveld alle!

Istad var jeg på butikken med mamma og handla inn litt mat og godteri :-) Etter vi var på butikken dro vi på ehm.. Ja, tror det heter shell? eller noe sånt,haha, og handla inn smågodt og lånte film. Filmen vi skal se heter "Fuck up". Husker ikke helt skuespillerne, men vi skal se på den etterpå ;-) Jeg må bare legge søskene mine først..

Imorrakveld skal jeg være barnevakt for de 2 minste søskene mine. Mamma og pappa skal ut å spise, så da får jeg heller tjene litt penger jeg da :-) Hiih,blogges!


Gansteer


Ingen kommentarer

HEADER

Hei!

Jeg har ingen header for tiden,har fiksa en header,men skal ikke legge den ut enda :-)

Tenkte jeg skulle si ifra om det.

Ha en fin kveld alle sammen ;-)♥ Kommenter gjerne :-D ilumasseallesammen!


hahhaha,lillebroren min.. akkurat passe genser å greier:-) bildet er tatt på bjørnsund;-)

Syntes?:-*


2 kommentarer

EHEE

Hei! 

Kommer dessverre ikke outfit bilde eller sminkevideo idag :-/ Jeg sølte litt på genseren min istad,og buksa... Så kanskje det kommer imorra,haha! Men skal ikke love. Filma inn sminkevideo også, men kamera stoppa fordi det var lite strøm.. fuckit. Det er på lading nå, og kan hende det også kommer imorra. Imorra skal jeg kanskje til byen med Mamma,Vilde og Sylvi. Men bare kanskje.. :-p Da må jeg også kjøpe meg litt sminke og klær. Kommer bildet seinere idag av det jeg har kjøpt de siste dagene forresten:-)


Åh,fyttti! Godddddt<3


iiiis!

Så det godt ut? hih


Ingen kommentarer

DAGEN

Heihei!

Idag sto jeg opp nokså seint.. Jeg sto opp 14:15,og våknet 13:30. Hahaa, var vel fordi jeg sovna rundt 05:00 inatt. Men nå er jeg ihvertfall oppe! Ny dusjet, og usminka :-P Hehe, jaa jeg tok dip dye her om dagen, og jeg tok fargen grønn. Når jeg dusjet idag,trodde jeg fargen skulle gå ut, men det gjorde den ikke :-(( Buuh. Så ja, dagen ble ikke helt vellykka. Aner ikke hva jeg skal finne på, om jeg skal høre om ei veninne elns vil komme hit, aner ikke!  Tips?♥

Tenkte å ta et outfit bilde idag,men jeg har ikke på meg noe spesielt. Isåfall legger jeg ut bilde seinere :-) Kommer kanskje en sminkevideo iløpet av dagen, men lover ingenting. Hih,hade♥


Babes? hahhah

Kommenter sweeties!


Ingen kommentarer

TING OG TANG

Hei alle sammen!

Jeg er klar over at jeg ikke har blogga,men det er så travelt om dagen, 

Igår var jeg i byen med tanta mi, Linnèa ;-) Jeg kjøpte en topp, shorts, fakenegler,og noen strikker:-) Legger ut bilder av det seinere. Jeg overnatta hos Linnèa inatta som var nå ;-) Sovna 3 ellerno.. Og jeg sto opp 11:10 :-P Våken om morran jeg å! Hahah, eller ikke.. Jeg tok DipDye igår kveld før jeg dro til Linnèa. Fargen grønn ;-) Kommer kanskje ett bilde av det:-) Istad var jeg på MC'ern med Mamma,Mali,Arthur og Linnèa. Vi måtte jo også innom strandtorget å kikke litt. Jeg kjøpte meg en T-Skjorte, og Fransk Manikyr(eller åssen det skrives) Så må jeg dra dit en gang alene med mamma før jeg drar til Bø sommerland:-) Jeg må kjøpe inn litt nye klær til jeg skal dit,heh. Gleder meg massemasse! Jeg og Vilde skal kjøpe det samme fordi vi skal ha like klær,hih :-) Legger ut bildet av det jeg har kjøpt seinere, som da blir seinere ikveld eller imorra;-)

Også har jeg tatt noen bilder idag,som også kommer ut seinere :-)) Snakkes alle søte:-)♥


iluu

 


Ingen kommentarer

09.07.2012

Hei!

Jeg har ikke hatt tid til å blogge etter jeg kom hjem fra bjørnsund, sorry!

Forteller litt om bjørnsund jeg. Det var utrolig fint! Sol og varmt hver dag. Kjørte mye båt og gikk turer :-) Vi hadde med oss fotball, så vi spilte det veldig mye også:-p Jeg ble båtsjuk den ene dagen, fordi broren min fikk fisk .. 4makrell og da kjørte vi båt, også gynga det litt osv.. Så ja, jeg hater fisk og da gjør det bare litt værre :-s Men jeg overlevde! Hohoh. Men ellers var det en toppers uke :-D Fikk ikke blogga mens jeg var der, fordi jeg fikk ikke nett :-L Får ikke lagt inn bildene nå dessverre, fordi jeg er hos Vilde :-) Natta der i 2netter ;-) Nå skal jeg og vilde snart knuse ett egg i panna til hverandre, og jeg skal filme så jeg legger den ut :-) Vil dere det?<3

Legger ut bildene når  jeg kommer hjem en gang ;-)

 

Ikveld skal jeg forresten på kino med Elizaaa! :-* Skal se istid 4 ;-)HAHAHA, bare dæver av dette bildet.. iluda:')


Ingen kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

hits