BILDER

Heiagain!

Kommer litt bilder jeg har tatt idag.


tatt igårkveld

gårkveld

gårkveld.. finn feilen,haha

pusse tenna dåå

testa kamera litt;-)

fin uten sminke?-.- nei

outfit igårkveld/natt..haha

samma her..outfit fra igårkveld xp

broshane


mascara,hihi. ilu

Vann 

Her ogble litt uklart;s


En stolpe elns..

BlomsterMali,Arthurt og Pappa :-)

Hahah,når vi vaska bilen i en sånn maskin..


Børste
Vann fra ruta

SENSES <3

fineste:-))♥

(ja hu er lilla/blå på det ene øyet,fordi hu er blind på det!) LOVEYOU!

awiimegda..

YOLO♥

såkommer det sikkert noen bilder seinere ;-D

♥Loveyouall!


10 kommentarer

BILDER FRA IDAG

Hei alle sammen!

Har ikke hatt tid til å blogge tildigere,fordi dagen har gått i ett! Har vært i byen, litt på strandtorget og oppi by'n. Når jeg var oppi byen med pappa,mali og arthur, skulle pappa og arthur på vinpolet, så jeg og mali tok noen bilder. Nærmere sagt en liten photoshoot av snuppa!


blåste litt,heh


aweh


søt


haha, hu fikk vann på seg..ikke redigert:-)


elsker deg,verdens herligste!♥

syntes?:-)
kommer flere bilder snaart! 


2 kommentarer

SPEILREFLEKS!!!!!!!!!!!!

Heiii!!!

Sorry for at jeg ikke har blogga,men ja..

Idag har jeg kjøpt meg speilrefleks!! Er utrolig glad nå:')) Så fikk jeg tatt noen bilder, men nå er kamera på lading. Skal ta litt bilder når den har lada seg ferdig. Og det tar sin tid. På søndag drar jeg til Bjørnsund,og blir der til fredag-lørdag. Skal ta masse bilder,lover! Og dere skal få se meste parten;-) Tror jeg kanskje får blogga der, de har en data der,men den er utrolig treig, og jeg veit ikke om jeg får lov av pappa til å ta med min, men skal gjøre  alt jeg kan for å få tatt den med, og sånn at jeg får blogga mens jeg er der :-DD 

Her kommer noen bilder jeg tok istad(ikke kjempe bra men..)


Lol,prøvebilde

lillesøstrami, mali;*

fine sokker..

SYNTES? Kommenter!
5 kommentarer

BILDER

Hei!

Tenkte å ha nytt profilbildet på facebook. Så har jeg da tatt noen bilder, men jeg veit ikke hvem jeg skal velge,og ikke alle er så kjempefine.. Jeg klarer ikke velge sjææl, så da kan vel dere velge? ;-D

nr 1 nr2
nr3nr4


Ja, det var det noen bilder.. De er nesten helt like alle sammen, haha men jeg aner ikke hvem. KOMMENTER I KOMMENTARFELTET, enten nr 1,nr 2,nr 3,nr 4


2 kommentarer

LEILIGHET

Hello sweeties!

Idag er jeg hos Katrine. Vi sov i "leiligheta" vår ,som da også er lekestua/dukkerstua hennes xp Den er ikke sånn som alle andre sin, fordi hu har isolert vegger, det ser faktisk ut som et ekte lite hus. Sovesofa, og greier.. haha ;-D Vi prøver å få med Steffen, og Marcus ut, men de vil heller sitte inne å game mw3 enn å være med to nydelige jenter. Haha,neida.. Men de blir ikke med ut fordi de vil sitte inne å game:-p Mulig..?

Søndagen som kommer skal jeg til Bjørnsund;-* Vi kjenner noen som har en sånn hytte der, så vi skal dit med dem. Har vært der flere ganger før,som når jeg var mindre osv, men gleder meg fordet daa;-DD Men jeg skal prøve å få tatt med pcn, om det er mulig, så jeg får blogga og lagt ut bilder:-) Hvis det ikke blir mulig, må jeg ha en liten bloggpause de dagene jeg er der, men skal ikke være der så mange dager;-))

 


2 kommentarer

KATRINE

Hei!

Sorry for at jeg ikke har blogga,men har ikke tid. Igår var jeg hos Erika i lillehammer. Vi var ute på sportsplassen med Preben :-D Vi spilte fotball, og når det begynte å regne, satte vi oss under skaterampen, og loka. Men var kos da ;-)♥

Idag var jeg og Erika på strandtorget. Jeg kjøpte meg trådløst webcam, og lypsyl. Så kjøpte jeg ikke no mer.. Vi gikk rundt å loka,og dreiv med litt kødd. Smartasses!

Nåå er jeg hos Katrineee! :-D Jeg skal natte her til imorgo;-p Jeg veit jeg har vært mye borte de siste dagene,men daah.. hahaha, det er sommerferie liksaaaam! ;-D Må jo finne på mye tull og gøy da :-)

Slenger med noen webcam bilder jaag!
søta
Ingen kommentarer

LILLEHAMMER

Hei!

Tenkte å legge ut et innlegg før jeg drar. Håper dere alle får en super dag:-)))♥

Kommer noen webcambilderprøv å få tak i et styggere smil..yolo


søt.


Ingen kommentarer

GOD MORGEN

God morgen,søtinger!

Da har jeg våkna jeg også. Selv som det ble kjempe seint inatt,klarte jeg faktisk å våkne tildig :-) Nå ligger jeg da i senga og hører på musikk. Får vel snart stå opp å spise, og fikse meg. Prøvde å lage en videoblogg til dere igår kveld, men den ble for dårlig, så jeg orka ikke lage 1000videoer. 

Idag skal jeg som sagt til byen. Skal møte noen folk ;-)♥ Men hva syntes dere om innkjøpene mine? ;-)) HER finner du innlegget med dem.


Kjolen jeg brukte på 17.mai 2012♥


Ingen kommentarer

BLE VISST SEINT

Hei!

Sorry for at jeg ikke har blogga. Og ja, det er kanskje litt seint nå, men jeg får ikke sove, så da tenkte jeg å blogge litt til dere, og legge ut litt bilder! På torsdag var det nattåpent på strandtorget. Jeg var der med Vilde, også gikk vi litt med Steffen og Marcus. Vi var også på maccarn, og det tror jeg var noe av det gøyeste som skjedde i byen, hahaa! Skjedde mye rart der ja. Jeg skal legge ut bilder av innkjøpene mine. På fredag var jeg på bursdag til Eskil. Det var kjempe koselig å møte igjen Simen. Lenge siden jeg har sett han nå ja! Men ja, det var koselig. Vi koste oss både ute og inne. Også begynte jeg sefølgelig å blø neseblod når alle var på trampolina, fordi jeg fikk beinet til Lars Erik i trynet. Det skjedde masse dritt på trampolina, men alle overlevde! Igår  var jeg hos Vilde, jeg overnatta fra fredag. Jeg og vilde var på strandtorget en tur, også på maccarn'seff xp Vi kjøpte ingenting på strandtorget, det var bare Mina'søstra til Vilde, som kjøpte seg noe! Og ellers har jeg ikke gjort noe anna enn å starte sommerferien med de beste folkene på jord :-) Seinere idag skal jeg til byen. Blir sikkert morsomt det :-))) 

 


:

Hvit, gjennomsiktig, blomstrette topp fra GinaTricot for 50kr(salg)


:


Svart,gjennomsiktig,blomstrette topp fra Cubus. (husker ikke prisen)


:


Grå joggebukse fra Bikbok. (husker ikke prisen)


:


Concealer fra Garnier. (husker ikke prisen) Kjøpt på Vita


Eyeliner fra Vita.(husker ikke prisen)et bilde av meg da.. trololol

nattaaaa!! YOU KNOW I LOVE YOU :-*2 kommentarer

CHILLERRRN

God kveld sweeties!

Nå er jeg hos Sunnivvvvvvvvvvaa! Vi sitter her å chiller med oss sjææl, og pcn :-D Jeg må vel egentlig snart hjem, skal sykle. Imorra er det siste skole dag, før sommerferien. Yeeyye ;-DD Gleder meg sinnsykt. Skal bli gooodt :-)) Men orker ikke skrive mere nuuh, så snakkasss!♥ 


2 kommentarer

SUNNIVA

Hei!

Idag har jeg vært på skolen, og vi hadde sånn dritt idrettsdag -.- Det var kjempe kjedelig, og det morsomste for min del var 60meter'n, og kaste en sånn ball.. På 60meter'n fikk jeg tiden 9:07. Ei i 7'ende fikk 9:03 :O Tinaaa♥. Ikveld skulle jeg egentlig på avsluttning til broren min, men det kommer til å bli dødskjedelig, så jeg skal kanskje til Sunniva istedenfor :-)Loveyou,beste! Vel, nå sitter jeg å koser meg pusekatten min;-) Og ser på tv.Skal snart spise middag, så drar jeg kanskje til Sunniva etter jeg har spist elns :-) Må bare si at dere var utrolig flinke Emil,rasmus og Even igår kveld! utrolig stolt av deg guttemiin;*(emil). 

 


Ingen kommentarer

SOV GODT

Goodnight'

Tenkte å si natta <3 - veit det kommer mange miniinnlegg idag,men travel dag..

Imorra er det skole  - avsluttning til brutter'n:)

 

NATTTAAA<3 -kommenter;*


Ingen kommentarer

CHILLER

Hei!

For en halvtime siden, kom jeg ut av dusjen :-)) Ble veldig lite innlegg istad,men pappa ble litt sur, så måtte kjappe meg.. Hehee :-p På skolen imorra skal vi ha idrettsdag -.- Boorring! Tror det er 5-7, eller 1-7.. aner ikke jeg. Men jeg vil på gruppe med Emilbeste, Sunniva og Ida fra 7'ende. Håper jeg komme på gruppe med dem. Torsdag er det siste dagen på skolen, før sommerferien:-DD Yeyeyey! Sommerferie blir herlig! Seinere på torsdag skal jeg på Strandtorget. Det er nattåpent,og da må jeg bare dra :-D Mye salg, og tilbud. Skal dit med Vilde og .. Ehm, vi møter sikkert på noen.. Så kanskje vi henger oss på med de :-) 


Bestevenn! (Patrick)


Bestevennenemiiine


verdensbeste


megda..


GRATULERER MED DAGEN,VERDENS BESTE!!!!!!!!<3333 15ÅR :-D HÅPER DAGEN DIN HAR VÆRT SUPER SOM FORTJENT! DU BETYR UTROLIG MYE, ELSKER DEG UTROLIG HØYT OGSÅ!

WORLDS BEST SISTER, IMISSUU


4 kommentarer

DUSJEN IN MY HEART

God kveld!

Da har jeg kommet hjem fra fotballkamp, og vi vant 6-2!!! :-DD Scora 3mål, tror jeg? :-p 3-4.. en av de ihvertfall :-)) Nå skal jeg dusje..


2 kommentarer

KAMP

Hei!

Kommer bare et super raskt innlegg før jeg må spise,også drar jeg på kamp.

Vi skal spille mot Øyer,så får håpe vi får en seier:-))  Om dere bor på brøttum,eller noe sånt..Kom å se på. 

Sted:Tømmermyra

Klokkeslett:18.00


Ingen kommentarer

AVSLUTTNING

God kveld,søtinger!

Da er det ikke lenge sia jeg kom hjem fra sommeravsluttning. Kjempe koselig! Faren til en i klassa mi, filma og tok bilder når vi var på åkersætra,så hadde han laga en film til ikveld, som vi fikk se :-) Hehe,var litt flaut.. Var nok noen bilder og videoer som ikke jeg burde vært med på.. For å si det sånn,haha! Var litt trist på avsluttninga også, fordi kontaktlæreren min, som jeg har hatt i flere år, skal ikke være kontaktlæreren min lenger:-// Men vi skal fortsatt ha hu i noen timer da, heldigvis. :-) Nå må jeg nesten stikke,men blogges seinere:-))


veldig stygt smil, og  øyer..ikke  minst tryne,haha! Meg og min nye bestevenn Victor(en iklassa).

bildet er tatt på: Åkersætra
bildet er tatt av: Eliza 

What do you think? KOMMENTER;* 


Ingen kommentarer

SOMMERFERIE SOON

Hei!

Sorry for at jeg ikke har blogga, men jeg veit ikke hva jeg skal blogge om. Men snart er det sommerferie :-D Endeliiiiiiig! Venta syykt lenge på det,og nå får jeg det, hihi. Vel, nå ihelga har jeg hatt besøk. Av Emil, Eliza og Steffen;-) De kom igår,og eliza lå over, så kom dem jammen meg idag også, hehe! Koselig da:-)) Nå sitter vi bare å loker.. Men ja.. Si hva jeg skal blogge om så blir det mer blogging;)))


4 kommentarer

BILDER

Hei!

Igår kom jeg hjem fra åkersætra. Var utrolig sliten og trøtt, så orka rett og slett ikke å blogge. Men jeg tok masse bilder til dere, og de skal jeg legge ut. Noen av de ihvertfall, haha! Det var egentlig trening igår, men vi er på lag med 5klasse, og de hadde hatt avsluttning på næra.. Altså de har sovet der et par netter. Akkurat som at vi var på Åkersætra. Og de var sikkert slitne de også, så da ble det ikke trening. Ihelga skal jeg møte Eliza, kanskje.. Og kanskje Emiiil;-* Ellers skal jeg ingenting tror jeg. På mandag skal jeg på skolen også er det sommeravsluttning for klassa. Da er det også egentlig fotballtrening, men den får jeg ikke dratt på :-// Og snart er det sommerferieeeeeee!!! :-DDDD Gledr meg sinnsyyykt! Det blir kjempe godt med fri, og kan bare laxe dagen lang. Vi skal ihvertfall på tusenfryd med Vilde og dem ;-D Også skal vi ta KIL ferja, og kanskje dra ned til Hamburg i tyskland .___. Jeg syntes det for min del er kjedelig! Hver gang vi tar KIL ferja, og vi skal ut i tyskland 2timer, er det bare grått og kjedelig.. Så vil egentlig være på badelandet på båten når de andre folkene er ute i gokk! Det er kjempe fint på den båten, så anbefaler å dra på den. Vi driver å snakker på at vi kanskje skal til Kristiansand, eller Danmark. Jeg vil dra til Kristiansand, fordi der bor besteveninna mi. :-D Så jeg maser på om at vi skal dra til krsand, tipper det skjer:-Dfør vi dro

yeeey

DET ER MASSE FLERE BILDER, MEN LEGGER IKKE UT ALLE.

BLOGGAS


2 kommentarer

ÅKERSÆTRA - KLASSETUR

Hei søtinger!

Sorry for at jeg ikke har blogga, men har hatt det litt stress i starten på denne uka, og forrige uke.. Men kommer seg vel til etterhvert ;-) Igår var jeg på skolen, etter det dro jeg til byen med pappa for å hente en bil. På veien hjem hadde vi det ganske travelt, fordi jeg skulle på fotballkamp. Jeg og mamma trodde vi skulle møte opp på tømmermyra kl 16.45, og vi hadde henta Vilde og Eliza. Men så viste det seg at vi skulle møte opp 17.45.. En time seinere, så vi dro på Maccarn;-* å spiste :-) Så dro vi til Gausdal å spilte kamp! ;-D Vi vant 7-2 mot dem. Når jeg kom hjem, pakka jeg til ÅKERSÆTRA! :-DDD Vi skal dit idag, og være der til torsdag. Gleder meg litt daaa;-) Hihihihi :-p Vi fikk kjøpe inn godteri for 50kr. Men jeg tror jeg kanskje kjøpte LITT over.. Men ikke mye :-) Jeg har da kjøpt smågodt fra Europris, stor melkesjokolade, 2 små cola flasker, og oreokjeks. Har sefølgelig kjøpt mer, men ikke godteri. Vi skal bare være der i 3 dager, og jeg har bagasje for 1uke nesten, hahaha. Det samme har Vilde. Vi skal ta masse bilder, til kamera går tom for strøm.. :-/ Det er ikke strøm oppå der, så får ikke lada :-(( Men noen bilder får vi da tatt før det går tom for strøm. Her kommer noen teite bilder vi tok for 15min sia, elns..

meg,og den søøøte bagasjen miiiiin♥vilde, og den søøte bagasjen siiiin♥minnnnvildeezin

 

 


Ingen kommentarer

DAGENE

Heiiii verdens beste folk!

Jeg har hatt bloggpause som jeg håper dere har skjønt. Tenkte å si litt om dagene som har vært.

Mandag: Skole og fotballtrening.

Tirsdag: Fotballkamp.

Onsdag: Vært ute med Sunniva og Vilde.

Torsdag: Trening. 

Fredag: Husker ikke helt? :p

Lørdag: Byen med Preben og Emil

Idag: Ute med de beste! ^^

På tirsdag skal klassa på Åkersetra! Gleder meg;-DDD Her om daagen laga jeg spmvideo! Men har ikke fått lagt den ute enda. Tenkte også å slenge på en sminkevideo :-) Vi blogges

-Emma♥


Ingen kommentarer

TRALALLAALLAALLAL

Hei!

Jaaa, jeg veit jeg har sagt jeg skal ha bloggpause, men jeg tenkte å blogge 1 gang hver dag :-) Helt til jeg blogger fullt igjen, SOM ikke er lenge til.

Imorra skal jeg på Briskebyturnering :-D På hamar. Jeg skal overnatte til Vilde fra idag til imorra, fordi jeg må sitte på med hu, fordi mamma og pappa kan ikke kjøre. Den første kampen starter 08:00 .__. Hater at det starter så tildig ;-( Husker ikke helt når den andre kampen starter, men det finner jeg vel ut. Skal dit på søndag også, fordi det er litt lite med idag, og 2kamper på en cup, sant? 


mysister;*


8 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

hits