BLOGGPAUSE

Hei!

Ja, jeg veit jeg ikke har blogga så lenge, men jeg tar en bloggpause.. Fordi det er så mye som skjer, men pausen blir ikke lenge! Noen få dager ;-) Også er det det at jeg mister lysten av å blogge, fordi ingen kommenterer nesten, og det er litt kjedelig helt ærlig! Med en gang pausen er over, så kommer svarene på spørsmålene til spørsmålsrunden min! Som du da finner her. Så håper jeg vil blogges :-))


Ingen kommentarer

OVERSKIFT

Hei.

Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal blogge om nå.. 

Idag skal jeg ingenting, kanskje gjøre litt lekser.


Ingen kommentarer

OI

Hei!

Skulle bare si at innlegget klikka, så det kom ut nå xp men lat som om jeg skreiv det for en time sia elns! :-D


Ingen kommentarer

KVALM HAHA

God kveld!

Nå er jeg utrolig kvalm, hahah! Jeg sitter å spiser sjokoladepulver, som kan bli veldig kvalmt ;-S + at jeg blødde neseblod istad, så det er litt ekstra ekkelt. Ja, jeg sitter vel egentlig bare i sofaen på rommet å loker.. Venter på at paradise hotel skal starte. Og det er 1time, og 30min til -.- Kanskje jeg skal ta meg en dusj? Eller gjøre lekser? Hahaha, gi meg tips! Nej, vettuhva! Jeg tror jeg stikker ut jeg, noe å finne på ihvertfall. Hoppe på trampolina :-DDD Det er jo alltid like gøy, sier vi..

Fortsett å send inn spørsmål.http://emmaphoto00.blogg.no/1338153288_sprsmlsrunde.html

 


Ingen kommentarer

ER DET MULIG

Hei! 

Kommer bare et veldig raskt innlegg nå. Jeg skjønner ikke at det er mulig? Jeg blør jo neseblod hver dag, og nå gjør jeg det spesielt mye ;-o slutter ikke :-(( drit altså -.-

deilig jente på bildet,sant? eller ikke..

 

 


2 kommentarer

HJEMME

Hei!

Vi sluttet på skolen for en stund siden egentlig, men jeg sykla hjem, såeh jeg ble igjen litt i mæhlumslykkja med Sunniva. Shæmpegøøøy! Nå sitter jeg å spiser sjokoladepulver. Shæmpegoooooodt! Haha, fritids :-p Ihelga er det cup :-D Yeeye! Jeg tror det var på hamar? ;-p Lørdag og søndag :-) Husker ikke helt hva den cupen het, men den starta på b xp Vel, imorra skal jeg ikke noe spesielt tror jeg? Kanskje jeg sykler hjem da å, haha :-) Og på torsdag er det fotballkamp ;-DD Heeeerlig! Som dere kanskje har skjønt, fotball er livet♥ 


<333


verdens beste!!<3333333


dette er Sunniva. Helt sjuuukt fin? ikkesant ;-*? Bloggen hennes finner du her

hva har du gjort idag? hva skal du idag? hva skal du i helga? spiller du fotball? KOMMENTER!


4 kommentarer

THE DAY

Hei!

Det har vært en super dag :-D Og sorry for at jeg ikke har blogga før nå, meen jeg har ikke hatt tid før nå, og det er ikke så lenge siden jeg kom hjem. Da kan jeg vel kanskje si litt om dagen. Ja, som dere veit var jeg på den pinsemarsjen. Først sykla jeg bare rett igjennom kulturstien, og der var det jo masse folk. Plutselig dukket jeg opp hos Vilde ;-) Jeg fikset headeren,også sykla vi ned i kulturstien igjen, og chilla. Etterhvert stakk vi opp til Vilde igjen, og sykla litt i mæhlumslykkja på 3hjul sykkel xp Det gikk jo både bra, og ikke bra for å si det sånn. Eheheheh, var litt flinke da :-)) Etterhvert kom mamma, pappa og søskene mine å henta oss, fordi da skulle vi på Lillehammer Pizzeria! :-D Jeg spiste Kebab i pitabrød! Loveit ;-* Vilde spiste barneburger, og pomme frites. Hahaha! Til dessert spiste jeg stekt banan, og Vilde spiste jordbær is ^^ Hu var litt baby idag ;-S Først 3hjul sykkel, barneburger, og barneis,hahaha ;-p Men jajaj, sånn er det vel inniblant..

Imorra er det skole. Ikkjebraaa ;-oo Skjer vel egentlig bare det samma gamle tipper jeg :-p Nå har vi jo hatt langhelg, såeh det blir bare LITT kortere uke. 4dager er vel mindre enn vi pleier? Haha, ble litt usikker nå.. Jo, vi har 5dager i uka egentlig. Stemmer det! 


sliten etter dagen. Nå er det paradise hotel :-D Snakkes alle søtee! HUSK SPØRSMÅLRUNDE!  INNLEGGET FINNER DU HER

hva har du gjort idag? 


Ingen kommentarer

STIKKER TIL VILDE

Heipådeg!

Nå kommer det er raskt innlegg før jeg stikker til Vilde beste! :-DD Vi blogges vel seinere, i hope ;-*TWINSISTER<3333bajbaj!

http://loveev.blogg.no/ vildesin


Ingen kommentarer

HVOR ER SOLA

Heii!

Nå for ikke så lenge siden, sto jeg opp. Og da kikket jeg ut vinduet for å se på den fine sola som SKULLE vært ute. Men det var ingen sol der :-O Det er hvit/grå himmel. Ble litt skuffa ;-/ Også har jeg fått myggstikk!! 16 på ett bein, og 1 på hånda :-o Er det mulig? :-((( Men får jo ikke gjort noe med det, så da kan jeg ikke gjøre noe anna enn å leve med det, til det blir borte. Det blir vel borte om ikke så lenge.. har du fått myggstikk? ;-s

Snart sykler jeg til Vilde, så skal jeg fikse header osv ;-p Jeg veit ikke hvor lenge jeg skal drive med Vilde idag, men skal prøve å blogge når jeg kommer hjem ;-)

Nytt profilbilde på facebook ;-) Hahaha, dette bildet:


Syntes? KOMMENTER!

hva skal du idag? 


2 kommentarer

TOPPLISTA OVER LILLEHAMMER

Hei, igjen..

Jeg såg plutselig at jeg har kommet på topplista over lillehammer :-D Både på denne bloggen og emmaaal.blogg.no. Og det er takket være dere, søtinger!

Fortsett å send inn spørsmål - det blir video!


Ingen kommentarer

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei igjen!

Jeg satt bare å tenkte på en ting.. Kanskje jeg skal ha spørsmålsrunde? Da blir dere jo blitt bedre kjent med meg ;-) Så da må dere bare sende inn spørsmål i DETTE innlegget. Kommenter pliis! Link gjerne bloggen videre :-) VIDEOEN KOMMER PÅ VIDEO OM DET KOMMER ET PAR MED SPØRSMÅL, BARE FOR DERE!!!!!! :-DD

19 kommentarer

PINSEMARSJ

God kveld!

Dagen i dag har vært ganske gøyal,og varm :-) Imorra tror jeg det også skal bli sol, det får jeg finne ut. Men ihvertfall, imorra er det Pinsemarsj :-p Jeg og Vilde skal gå.. Eller sykle da, haha. Orker ikke gå med tardsa. Jeg veit ikke helt når det starter, men det finner vi lett ut. Jeg skal først sykle bort til Vilde, legge inn headeren på bloggen hennes, også stikker vi. Hehe, kos dere ikveld!

http://loveev.blogg.no/

vildesin♥


Ingen kommentarer

SOOL

Heii!

Idag har Malin vært til meg, og vi dro på stranda med en gang. Vi skulle egentlig bade, men det var jo tross alt mjøsa, så det var ganske kaldt! ;'S Vi bare vassa litt, ellers lå vi å slappa av og spiste vannmelon, jorbær og drakk brus ;-)) Når vi var på vei opp igjen, ble Malin henta. Jeg hadde sykkel, så jeg gikk oppover med den, fordi det var jo bare oppoverbakke, og da orker jeg ikke å sykle i dødsvarm sol! Trodde jeg skulle dø på veien oppover ;-(( Men kom meg opp igjen,og da spiste jeg, og drakk kjempe mye vann, så jeg trodde jeg skulle spy!! Jeg skulle gjerne sittet ute nå, men det er faktisk for varmt ;-o 

Jeg fikser header. Men sunniva må hjelpe meg med å legge det inn, fordi hver gang jeg gjør det.. Blir bloggen fucked. Så den kommer snart ;-))


thumbsupforsoool!<3

 

Sunniva's blogg~http://photogirl0.blogg.no/


Ingen kommentarer

GOD MORGEN

Hei!

Da har jeg også våkna, heldigvis. Hadde nok søvi langt på dag jeg, om jeg ikke hadde hatt så mange søsken! .___. Heheehe. Men idag veit jeg ikke helt hva jeg skal gjøre.. Jeg og Malin snakka om å møtes idag, men vetche om det blir noe av :-p Det er kjempe fint vær ute idag også, så får vel smøre meg inn med litt ekstra solkrem pga SOLEKSEM!!! -.- Det er noen ting jeg hater med sommeren, soleksem og myggstikk! Huff, hvorfor må det finnes!? HVORFOOOOOOR?! 

Imorra er det noe som kalles Pinsemarsjen tror jeg. Man går i Kulturstien, og vi bor i starten/slutten på stien, så det går vel sikkert noen forbi her imorra tipper jeg. Jeg veit ikke om jeg skal gå den, men kanskje jeg får med meg noen som joiner å sykle og bare chille i skogen xp Fordi jeg ikke har en dritt å gjøre imorra.. Og jeg vil ikke på stranda aleine :-(( Kjeeett! 

Dere måå kommentereee om hvordan dere syntes jeg blogger, om hvordan bloggen er(sjøl om den er helt fuckedup nå da men..), eller andre ting. Bare kommenter, plis! Dere kan også få lov til å kommentere hva jeg skal blogge om.. Om det er noe spesielt dere lurer på blant meg feks. Eller om dere bare har noen spørsmål. TAKK!


Ingen kommentarer

NATTA

Hei!

Da har jeg tenkt til å legge meg, så jeg får stått opp imorra! Håper alle har hatt en super dag, så snakkes vi vel imorra! :-)) Natta♥


Ingen kommentarer

HVAF***

Hei!

Sorry for at bloggen ligner på en shithøl nå, men den klikker osv.. Sorrrry!!!!


Ingen kommentarer

KOS

Hei!

Nå om dagen er det så sykt varmt. Over 30 varmegrader i sola ;-O Igår var det 39 i sola, men det var kaldere i lufta. Jeg har jo sefølgelig fått soleksem, og det kløøøøøøør! Hate it :-(( Blir vel borte om ikke så lenge, får vi håpe. 

Nå sitter jeg å ser på Mgp eller hva det heter.. Syntes det ikke er så veldig gøy, men ser på det fordè :-p Hehe ^^, Imorra veit jeg ikke hva jeg skal, kanskje møte Malin♥ Tenkte kanskje at vi kunne sykle ned til stranda, og bade :-DD Maxchill! 

 


Et bilde av meg - sminkefriii


Ingen kommentarer

HEADER

Hei igjen!

Trololololol, header foreløpig! ;-)


Ingen kommentarer

HEI

Hei!

Ja, da har jeg laget meg en ny blogg. Jeg skal snart få meg en speilrefleks, og da skal jeg ta naturbilder, vannbilder og litt div. Derfor har jeg laget meg en bildeblogg! Så inntil jeg får speilrefleks, blogger jeg bare om hverdagen min her. Jeg har to andre blogger, og den ene har jeg for meg selv (www.emmaaal.blogg.no) og den andre har jeg med min aller bestevenn! (vildemma.blogg.no). Sjekk dem ut!! :-)))) 

 

MEG:

Jente på 12år, fra lillehammer. Ganske blid,og tullete jente. Har veldig tørr humor, og det hater jeg. Musikksmaken min kan være fra Skrillex til kjærlighetsanger. Har de alle bestevennene man kan finne, og verdens beste kjæreste Emil♥Dere alle betyr utrolig mye! Om jeg først blir sur, blir jeg sur. Liker ikke ekle, dumme folk som går rundt å er fake mot andre. Det hater jeg!

Blir ganske glad i faste lesere, og kommentarer, så plis kommenter! ;-*

 

Skal fikse header nå snart, og må få veninna mi til å hjelpe meg med design :-)

 

Blogger jeg leser:

http://photogirl0.blogg.no/

http://karrofaen.blogg.no/

http://malinehh.blogg.no/

http://ninalovemoe.blogg.no/

http://styleconnection.blogg.no/

http://paradisetommy.blogg.no/

 

de er jeg faste lesere til, hih!


Ingen kommentarer

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)


Ingen kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

hits