16.01.2013

Heihei!

Utrolig lei meg for at jeg ikke har fått fiksa pcen, så jeg får blogga. Men nå er jeg på skolen, og har en slags "datatime", så da fikk jeg blogga litt. 
Skal på BrøttumLan i februar, og da må pcen min være fiksa, så da blir det blogging for fullt. Det lover jeg! Og statestikken min har synket veldig, hhaha :/ Skal prøve å få den på topp igjen!
Så da håper jeg dere vil starte å lese igjen. Blir ikke lenge til jeg får fiksa pcen, promise.

LOVEYOU


 


2 kommentarer

Hei!

Pcn min er enda ikke fiksa, så det blir null blogging på meg. Prøvde bare å blogge litt nå, før pcn klikker helt. Jeg driver egentlig aldri på pcn lenger. Driver mest på telefonen. 
Og jeg får aldri tatt den på reprasjon, aner rett og slett ikke hvorfor :o Men jeg er så sinnsykt treig, når det gjelder sånne ting.

MEN UANSETT!

Nå er det jul, yeye! Var kjempe koselig på julaften :) Fikk masse gaver, og god mat. Vi hadde besøk av tante, mommo og venninnen til mommo fra serbia. Hun er fattig, så hun hadde aldri sett så mane julegaver før. 
Men var en fin kveld fordè da.

Og om noen dager er det nyttårsaften. Blir sikkert gøy det også.

Imorra skal jeg til byen med Karoline, Malin og Juliane :-) gledermeg!

Må nesten stikke nå, men skal prøve å blogge snart igjen :)


sommer'12 <3


Ingen kommentarer

OPSOPS!

Hei!

Åherreguuuud, nå er det lenge siden jeg har blogga! Jeg er utrolig lei for det, men det har blitt utrolig kjedelig i det siste. Jeg har ikke vært aktiv i det hele tatt, og jeg er helt fullstendig klar over det. Og ja, som sagt, jeg er utrolig lei for det.

Men som dere vet, funker pcn min dårlig, og det er umulig å blogge på den, men skal prøve å få den på reprasjon, så den skal funke igjen.
Og ja, jeg kan blogge på telefonen, men det funker dritt. Hvis jeg skriver en laaaang tekst, blir den borte. Det er skikkelig kjipt.
Jeg skal love å blogge igjen, heeelt fullt etter pcn er fiksa.

 

Hvis dere lurer på hvorfor jeg blogger nå, siden jeg akkurat har sagt at pcn ikke funker, er det fordi jeg har besøk av Caroline.
Hu skyper med Jørgen fra tlf min, så da jeg låner jeg pcn hennes. Hun har overnatta her inatt, og natta før der, sov jeg hos hu.
Igår var vi på jorekstad med Jørgeeen. Hehehe, det var jo gøy! :-) Og det skjedde et par ting ;-) Men det er ikke så farlig tror jeg, hahaha!

HEADER

Ginabf.blogg.no fikset headeren min, men den ble for liten når jeg satte den inn. Hu skulle fikse det, men har ikke snakket med hu på en stund, så jeg får vel snakke med hu snart om headeren igjen.

Da har jeg ikke noe mer å siiiii, så vi blogges vel snart, får vi håpe. hehehe
4 kommentarer

BILDENE

Hei! 

Da tenkte jeg å legge ut bildene. Det er ganske mørkt nå, og det regna, så dreiv bare rett utenfor trappa.


veldigfint.. nei

herå..huff

speilbilde liksooomSyntes?


Én kommentar

KVELDEN

Hei!

Har ikke orket å blogge før idag, fordi jeg er "sjuk". Og det jeg meiner med "sjuk" er at i hele natt har jeg hatt vondt i magen, og når jeg våknet idag tildig, hadde jeg også det. Så jeg ba pappa ringe til skolen, å si at jeg var hjemme idag. Og dt er ikke sånn diare vondt,haha! Mageknip vondt. Så idag har jeg bare slappet av hjemme med pusen,telefonen og tv'en. Og da klokka var halv 3, slutta søskene mine på skolen, også kommer de med bussen 14.50, så jeg løpte opp til postkassa, prøvde å rekke det før bussen kom. Fordi da kom jeg på at jeg skulle få nytt SIM-kort i løpet av uken. Så tenkte jeg at det kanskje kom idag, og det hadde kommet vettu! Så nå har jeg et nummer, haha. Endelig. Har helt nytt abno, og jeg har pleid å ha kontantkort.. Nå har jeg ikke det lenger :-DD 

Nå tenkte jeg egentlig å gå ut å ta noen bilder, imørket.. Så får jeg se om jeg rekker å legge de ut, før jeg legger meg. Tenkt å legge meg litt tildigere idag, så jeg kommer meg opp litt skikkelig imorra, så får vi se om jeg orker å dra på skolen imorra. Kom bare noen Teenager Post,som jeg lagret for en stund siden. 

Den fineste headeren blir kåret iløpet av kvelden.

Q: Skal jeg ha Teenager post oftere? 
Q: Hva har du gjort idag? 


Ingen kommentarer

GRATULERER MED DAGEN

Heihei!

Like før jeg legger meg nå, tenkte jeg å si Gratulerer med dagen, Erika! Håper du likte gavene:-)) Også håper jeg du får en fantastisk dag, som fortjent. Også vil jeg takke for at du er den du er, og alltid er det for meg. Hihh, du veit jeg er veldig glad i deg snuppa!♥ Ha en fin 12-årsdag:-*

Jaa, jeg stjal bare noen bilder fra bloggen din jeg! Åh, du er så søt:'))

- Vel, natta!!<3

 


2 kommentarer

REDIGERT BILDER

Hei! 

Da har jeg tatt noen bilder, også har jeg redigert de. Så tenkte jeg å vise noen av dem til dere.

 Syntes?

Velger header imorra,forresten! Natta♥


Ingen kommentarer

HEADERE JEG HAR FÅTT INN IDAG

Godkveld!

Jeg har fått inn noen headere idag også, og de er kjempe fine! Så bare stem.

Her er headeren fra Elin:

nr.9
Denne er fra Elin, tusentakk! Den er utrolig fin:-)
Også er disse fra kine.
nr.10

 nr.11
 nr.12
nr.13

tusentakk! de er kjempefine <3 

Nå må dere stemme på hvilken header som er finest.
Her er det andre headerene. http://emmaphoto00.blogg.no/1350238700_headere.html 


4 kommentarer

HEADERE

Hei! Da har jeg fått inn noen headere. Ganske mange egt, haaha! Og alle er kjempe fine. Bare fortsett å lag, fordi jeg skal legge ut bildene her nå, så kan dere stemme på hvem som er finest. Velger imorra tror jeg:-)

nr.1

Denne er fra http://fotovi.blogg.no/ - Vilde. Tusentakk, den er kjempe fin!

Også er disse fra Malene(haha,hu lagde mange):

nr.2

nr,3

nr.4

nr.5

nr.6

nr.7

Åh, bestemalenee <3 det er utroligfine


Denne er fra http://ginabf.blogg.no/ - Gina. Den er superduper fin!

nr.8

Tror dette var alle så langt

Tusentakk til alle dere, er utrolig takknemlig:-) 

FORTSETT Å LAG HEADERE,FOLKENS:-)
Stem også på hvem du syntes var finest. 


8 kommentarer

WOHO

Heiigjen!

Ja, da fikk jeg en ganske raskt. Malene kunne lage header, du er bare best! Men andre kan også komme med headere, det er bare fint om dere gjør det. Så velger jeg ut en av de. 
Her kommer informasjonen om headeren:

height: 450px;

width: 920px; 

Jeg har litt lyst til å ha beskjæring rundt personen, men jeg tipper ikke alle klarer det, men hadde vært veldig fint om du klarer det. 
Bloggnavnet mitt skal stå på bildet, også skal det stå "photo" og "my life". Og også noe som ikke er så ulikt mitt design.

Her kommer bildene:De to:-)

 Og om du er ferdig med headeren, kan du sende den til meg på emmasunde@hotmail.com
eller om du har blogg selv kan du legge den ut der, så kan du kommentere i kommentarfeltet at du har laget en header til meg, så kan jeg da gå inn på din blogg og sjekke. 


6 kommentarer

NYTT DESIGN

Hei!

Da har jeg fått meg nytt design. Hva syntes dere?

Jeg suger i å sette inn design,så Malenebeste hjalp meg. Takk,herlige deg!;-* <3

Og om noen av dere er flinke til å lage headere, så kommenter! Trenger virkelig hjelp med det, altså. Og om det er noen som vil hjelpe meg, lager jeg et innlegg om åssen jeg vil ha headeren. Så får dere mere informasjon da. Så kommenter om du vil hjelpe meg med header. Tusentakk om du vil det!

Blogges♥


bakgrunnsbilde mitt på pcn,haha! veldig midlertidig


Ingen kommentarer

Innkjøp fra byen

Hei! Da kommer det noen innkjøp fra byen.

_
Tegna på brynenee, jaa ble veldig mørkt,men går ikke sånn offentlig,heh! 


Sugent bilde av den nye Parkas jakka mi! Fra cubus- 499kr

Hetta,haha<3

Blitz-.-

"bak"

haha, herregud! den pelsdotten på hetta

sser bedre her, haha, den er så brei!

Kjøpte meg øyenbrynspenn fra Vita- 95kr(Isadora Dark Brown)

kosten

blyanten(sugent bilde)

æsj

hahahaha, norpolen here i come!

lwwy<3


2 kommentarer

hoho

Hei igjen!

Jeg glemte å skrive bloggnavnet til Vilde,Anna og Erika. 

Erikasin!
Annasin!
Vildesin!

Sjekk de!

Hvilken blogg syntes du var mest spennende?

Blogges! Ha en fin dag


Ingen kommentarer

DAGEN I DAG

Hei!

Da er det en ny dag, nye muligheter! Idag skal jeg på strandtorget med Vilde, og kanskje noen fler. Jeg må dit, fordi jeg skal på bursdag til Erika kl 17.00 idag, og hu må jo få en gave! Men er ikke helt sikker på hva jeg skal kjøpe. Noen forslag? Hva som helst. Der blir jeg til 21.00 tror jeg..? Ja, noe sånt. Så det blir vel en koselig kveld, tipper jeg. Jeg tror vi skal se på film, spise godteri, og bare kose oss, rett og slett. Tror vi bare blir 4stk med Erika. Blir ikke så mange, det blir meg, Vilde og Anna. Om det ikke kom fler. Aner ikke! Men blir ihvertfall oss. Skal ta med kamera, men er ikke sikkert det blir så veldig mye bilder, men noen.. Heh! Hva skal du idag?

Nå sitter jeg her å blogger, og hører på musikk. Mamma er i dusjen, så jeg sitter også å venter på den. Så begynner å få litt dårlig tid, merker jeg. 

Erika er da, denne snuppa!


Tatt for en stund siden.
 
YO LIKSOM
 håretditt, åååh!<3
 
hah, søttbilde! elsker deg, jentami:-)

åhh, finesteee<3

snuppenemine:*

- kommer bare noen bilder som er på pcn til broren min nå. Heh, blogges♥

 

Q: Hva skal du idag?
Q: Skal du til byen?
Q: Skal du i bursdag? 


2 kommentarer

COLORFANTASY

Heihei!

På tirsdag kom jeg hjem fra ColorFantasy! Det er en utrolig fin båt, som går fra Oslo til Kiel(i tyskland). Den er så lukus,åhh! Anbefaler dere å dra på den. Vel, det var ihvertfall en utrolig fin tur. Og jeg sa at jeg skulle ta mange bilder, ehe. Det ble faktisk ikke så mange bilder.. Jeg hadde ikke tid til å gå rundt med kamera hele tiden, men jeg tok da noen bilder, og noen bilder med telefonen. Så kosta det penger for å få nett der, så da dreit jeg i det. Har ikke lasta inn bildene enda, og telefonen min er tom for strøm, så legger de ut en eller anna dag. Også glemte jeg laderen min hos vilde, men tror broren min har lik lader som meg, til nettbrettet sitt, så skal se om jeg finner den. Kan si litt om hva vi gjorde på båten da. 

Dag 1: På søndag, dagen vi kom dit, begynte jeg å pakke ut litt, også skifta jeg og Vilde klær. Så begynte vi å sminke oss, og fikse oss for kvelden. Fordi vi skulle spise på en buffè som het Grand Buffè. Også var vi på show, og det var ganske gøy. De dansa og sang. Veldig flinke! Etter showet og maten, dreiv jeg,vilde,mina,ina og Silje med noe som vi kalte "Tyv og Politi".. Jaa, veldig retarda, men det var gøy. Det gikk ut på at feks jeg og Vilde var på lag, så var de tre andre på lag. Også fikk jeg og Vilde 10sekunder på å løpe fra dem. (Det er jo 15 deck, og en framside, og bakside av båten, så hadde ganske stor plass.) Så skulle vi gjemme oss, og de skulle komme etter. Og da dreiv vi bokstaveligtalt over alt, og tok heiser opp og ned, løpte i lugarganger, att og fram, løpte opp i trapper osv.. Og det var utrolig slitsomt, men også veldig gøy. Heh, og til slutt fikk de tak i oss. Så bytta vi lag, og ja. Etter det, gikk vi på Taxfree og kjøpte goddis! Er jo utrolig mye der, og ikke så veldig dyrt. Jeg kjøpte ikke så mye, fordi jeg fikk bare 100kr .__. Men jaja. Så gikk vi på spillerommet og spilte. Da begynte dt å bli kvelden,så da gikk vi hver for oss på lugarene våres. 

Dag 2: På mandag var vi i tyskland. Eller liksom, båten var i tyskland da.. Da kunne man velge selv om man ville ut eller ikke, og jeg ville ikke ut. Ingen av barnene utenom Silje gikk ut i land. Vi andre dro på badelandet. Der var vi 1time. Etter vi var ferdig der, gjorde vi "Tyv og Politi" igjen. Haha, ble ganske populært det. Og det dreiv vi med en god stund. Så møtte vi Kaptein Kid! Hhahaa, han er kjekk. Tok bildet med han, men dt er jo på tlf, så det kommer seinere. Etter det, tok vi spørsmålene til kapteinkid. Hahah, det var vanskelig å finne de, så vi gå opp etterhvert. Seinere kom alle mammaene inn fra tyskland, da gikk vi på Cafè. Da måtte vi spise litt, fordi mannfolka dreiv med sitt, og ga oss ikke noe mat. Tenkte bare på seg selv.. Hva vi gjorde etter det husker jeg ikke helt.. JO, da gjorde vi "Tyv og Politi" igjen da. Stemmer det! Hahah. Så ble det kvelden til slutt, og da begynte jeg og Vilde å fikse oss, så gikk vi ut litt, og der blåste det skikkelig! Hufffameeei. Etter vi var ute, sminka vi oss, så spiste gikk vi på show, og spiste. Da gikk vi på spillerommet igjen, og til slutt ble det kvelden igjen. Og den siste natten der, var det spådd 3meter høye bølger. Wææ, selv om det er ingenting til den båten, men det gynga jo litt fordè. Men jeg merka ikke sså mye til det. 

Dag 3: Da var det dagen vi gikk av båten. Det var frokost fra 07.00 til 09.45.. og herregud, klarer nesten ikke å stå opp da. Så jeg rakk nesten ikke spise, og vi måtte av båten litt etter 10.00. Og jeg spiste helt til 09.40. Da løpte jeg opp på lugaren, og pakka. Det tok all tiden det. Fant ikke tøffelen min, toppen min, shortsen min, og ja.. Alt ble borte akkurat da! Typisk.. Men fant det igjen, heldigvis! Da gikk vi av båten, og dro inn til oslo en liten tur. Der gikk vi litt i gata, men det var litt kaldt, så da dro vi heller hjem. 

Det var de dagene! Hahah, så kommer heller bildene ut en anna dag! Blogges ♥


tatt i bøsommerland,haha veldig fint.


Ingen kommentarer

Kos

Hei. Nå er jeg hos tante. Blir lite blogging nå fordi jeg er på tlf

Kjeda meg litt, så tegna på bryntet mitt.Haha,slapp av! går ikke sånn offentlig altså.. men syntes?

#OUTFIT# 

Da ble det heller bare noen bilder. Hva syntes du om bildene?


2 kommentarer

BLOGGENE JEG LESER

Godkveld/natt!

Jeg har tenkt til å legge meg til å sove snart, men først tenkte jeg at jeg skulle skrive bloggene jeg leser! Da tar jeg ikke bare de jeg leser fast, men også noen jeg leser inniblant. 
 

http://loouindaa.blogg.no/

 http://karrofaen.blogg.no/

http://malinehh.blogg.no/

http://photogirl0.blogg.no/

http://osv.blogg.no/

http://ninalovemoe.blogg.no/

http://sophieelise.blogg.no/

http://tcmn.blogg.no/

http://onesteps.blogg.no/

http://l0ve.blogg.no/

http://maddepaddee.blogg.no/

http://leneeogkajaa.blogg.no/

Ja, dette er da de bloggene jeg leser! Heh, ta en tur innom dem da vel:-)

♥♥NATTA


♥jentami

♥hih,finestejentene♥


4 kommentarer

SUPER DAG

Godkveld!

Dagen idag har vært super! Er ganske lenge siden jeg så Louise sist, så var fint å se hu igjen. Savner hu i klasserommet. 
Vi gjorde faktisk ikke så mye, vi satt på pcn, så på tv, spist, og ja.. Det var det. Hu dro hjem for en og en halvtime siden kanskje?
Håper vi sees snart igjen,snuppa!

Nå burde jeg egentlig sitte å nørde med en engelskbok, enn å sitte her, å blogge. Men huff, orker ikke lekser.. Stress.
Vel, ja. Jeg kjeder meg, så har redigert et bilde av Louise.


fin du er <3


Ingen kommentarer

ELIZA~VILDE~KATRINE

Da har jeg redigert bildene. Ble et av Vilde også.

Før:

Etter:

 

 

Før:

Etter:

 

 

Før:

Etter:

 

 

Før:

Etter:

Ja, det var noen av bildene.

Bruk dem som profilbilde på facebook!!<3 Elskerdere!

 


2 kommentarer

REDIGERER BILDER

Hei igjen!

Nå redigerer jeg noen bilder av Eliza, og skal snart redigere et av Katrine.
Så da legger jeg ut bildene etterpåå! 


Ingen kommentarer

BESØK

Hei!

Idag er det rett og slett dritt vær! Huff, regn og vind - værste jeg veit. Vel,som jeg sa skulle Louise komme på besøk idag, og hu skulle bli med meg hjem etter skolen. Så nå sitter vi å hører på musikk. Chillæltså.
Har ikke så mye å blogge om akkurat nå, så vi blogges!
søtee

digge, vi veit;) 
 


2 kommentarer

FILM

Hei!

Dagen idag har ikke vært noe spesiell egentlig. Untatt på skolen i gymtimen, åååårh. Jeg hater gym! Vi skal jo ha noe som heter "bakkeløp"  på ungdomskolen, også må vi "øve" til den. Hufff, læreren tok tida vår idag, og jeg og malin brukte 20minutter på å "jogge" men vi gikk nesten hele tida. Det er så utrolig kjedelig! Men snart begynner vi med innegym, og det er mye bedre.

Nå sitter jeg å spiser is, og ser på film med lillebroren min. Vi er hjemme aleine ikveld, så tenkte å se på en film. Vi ser på Charlie&Sjokolade Fabrikken. Ikke det at den er så veldig spennende, men han skulle få velge film, så da ble det den. 

Imorra kommer Louise på besøk på skolen siden hu har høstferie denne uka. Hu skal bli med meg hjem etter skolen, så det blir sikkert koselig. Vi har kort dag, og tur hele dagen. Så kjedelig! Jeg vil mye heller sitte i timen å jobbe, enn å være på tur. Det er jo i skogen, og jeg avskyr skog. Huff, mye dyr, småkryp og ja. Æsj! 
Og snart på jeg rydde rommet fordi det ser ikke ut! Kan umulig ha plass til 2personer der nå, sånn det ser ut nå.

 

skal bestille deksel <3

- ja,ble noen randome bilder idag, men er litt opptatt.

♥blogges

 


20 kommentarer

LITE BLOGGING ~ VEIT

Heiallesammen!

Jeg er så utrooolig klar over at jeg ALDRI blogger! Jeg har prøvd å blogge med tlf, men teksten blir borte.. Og da orker jeg ikke skrive på nytt.
Og som dere veit - pcn min suger, og er helt fucked! Skal få pappa til å kjøpe en minnepinne så jeg får reinstallert pcn. Skal få det til denne uka, så den kan bli fiksa i høstferien.
FORDI vi har jo høstferie neste uke, og neste søndag skal jeg på Cruise - colorfantasy med den beste,Vilde! :-D Åhh, jeg gleder meg! Har vært på den båten maange ganger, men nå skal jeg med Vilde, og da gleder jeg meg ekstra mye!! Der blir vi til tirsdag, tror jeg!  
Og jeg har brukt opp internett tida mi på tlf, men får igjen snart.. Og da håper jeg det kommer i løpet av uka. Så jeg får blogga på båten :-) Om ikke innlegget blir borte da.. Jeg skal også ta masse bilder! Såå det er bare å glede seg ;-)

Når vi snakker om bilder, har ikke jeg tatt noen spesielle bilder i det siste. Har ikke orka, rett og slett. Men har tatt noen få da, med venner og sånt.

Skal prøve å være mer aktiv!


skal redigere det,så er dette ditt nye profilbilde på facebook!

skal redigere dette også, så er dette ditt nye,katrine! haah;*


sexy

Dette er utrooolig fint, Anna!!

jentenemine

søt

er dere i slekt,ellerno?:))


dritsøtt<3

var litt søtt da:3

hahaa,oss2<3

eliza knipser bilder hu jaa


forsidebilde<3

deiligeviassa

<3

kysspådeg:*

dipdyee!

looksgood

piece

noen bilder,snakkes♥ 


 


2 kommentarer

Outfit


4 kommentarer

iPHONE 4

Hei alle søte!

Igår fikk jeg meg en iPhone 4! Fikk tante sin gamle, men den ser helt ny ut, og funker som et skudd! Jeg har også lasta ned blogg på den, og jeg laga et innlegg på den igår, men så gikk telefonen tom for strøm.. Så, ja. Og jeg fikk til å deaktivere den, så nå driver jeg å fikser den. Hoh, jeg fant det ut helt sjøl åssen jeg aktiverer den igjen, og det er ikke ofte jeg klarer av meg sjøl. 

Men faeneller, det funka ikke -.-'' 

åhh,måstikke


Én kommentar

50 SPØRSMÅL

Heihei!

Jeg har ikke blogget på år og dag, men jeg kommer meg aldri inn på blogsoft. Om jeg hadde kommet meg inn, hadde jeg selfølgelig blogga!

Men, da tenkte jeg å ta 50 Spørsmål, fordi jeg kjeder livet av meg, og alle har det, så hvorfor ikke.

1. Siste du drakk: Saft.
2. Siste du ringte: Mamma.
3. Siste mottatte sms: Mamma.
4. Siste sangen du hørte på: 1D-Morethanthis!♥

 
JA ELLER NEI:
6. Ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste:Nei! 
7. Har du noen gang vært utro: Nei.
8. Har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det: hahah, ja!
9. Har du spist noe som er giftig: jaa, gammel fisk:L

ENTEN ELLER:
10. Dansing eller synging: Dansing.
11. Cola eller Pepsi Max: Cola
 
12. Jordbær eller bringebær: Jordbær.
13. Facebook eller nettby: Facebook.
14. Svart eller hvit: Hvit.

DETTE ÅRET:
15. Har du fått nye venner i år: Jaa,mange!
16. Sluttet å være forelsket: Nej
 
17. Ledd til du har begynt å gråte: Hver dag.
18. Møtt noen som har forandret deg: Ja.
19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Ja.
20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: Ja,ofc!
21. Kysset noen fra din top friends liste: Ja,hahhaha!

SANNHET:
23. Hvor mange barn vil du ha: 2, en gutt og en jente.
24. Har du kjæledyr: Ja, en katt.
25. Vil du forandre navnet ditt: Jaa! Vil hete Line, Camilla, Iselin, Johanne, eller Michelle.
26. Har noen slått deg i år: Ja.
27. Når våknet du i dag: 06.10.
28. Hva gjorde du midnatt igår: Drømte søtt.
29. Nevn noe du IKKE kan vente på: Bjørnsund ♥
30. Sist gang du så pappan din: Idag tildig når jeg gikk ut av bilen.
31. Hva ville du forandra noe i livet ditt? Noe.
32. Hva hører du på akkurat nå: Pcn min som suser.
33. Har du noensinne pratet med en person som heter Victoria: Hahaah, ja..?
34. Hva går deg på nervene akkuratt nå? At mamma aldri kommer hjem med mat!!!!!!!!
36. Hva er ditt virkelige navn: Emma Sunde Løkken.
37. Sivilstatus: Singe
l..
38. Stjernetegn: Væren
39. Gutt eller jente: Jente
40. Alder: 12
41. Ungdomsskole: Brøttum ♥ 
42. Videregående: anerikke.
43. Kjæreste: Er singel:-)
43. Langt eller kort hår: Har sånn middels, men vil ha lengre!!
45. Høyde: 1.68.

46. 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥Er du betatt av noen: Ja.
48. Piercinger: Nei, ikke enda.
49. Tattoveringer: Nei, ikke enda.
50. Høyre- eller venstrehendt: Venstrehendt.
Ja, det var noen spørsmål! Kommer en del 2:-) Da kommer det 50 til. Dette er kopiert fra Lene og Kaja sin blogg. <---- sjekk den!
Seinere ikveld skal jeg en tur til tanta mi, Linnèa;-)

2 kommentarer

KINO

Hei!

Nå ligger jeg i undertøyet,og ser på hotelcæsar! Hahaha, langt på dag,men orker ordne meg enda. Mamma og pappa er med broren min på sånn fotballcup, så de kommer ikke hjem enda,og jeg hadde tenkt meg til byen en liten tur før jeg drar på kino med Linnèa. Skal på Tina&Betina igjen, men det skader ikke meg for å si det sånn,heh. elsker deg,vilde!


 


Ingen kommentarer

ELKJØP-MACBOOK

Hei!

Nå loker jeg på elkjøp med Erika og Kine. De driver på Ipad, mens jeg driver på MacBook. Åhh, den er så herlig! Har kjempe lyst på! Men kommer aldri til å få det.. Ehhee, det stenger snart, og jeg kan ikke blogge så mye. Jeg tror ikke jeg får blogga mer idag, fordi jeg veit ikke hvor lenge jeg blir hos Erika, og hu er hos faren sin i lillehammer, og da kan det hende vi blir en stund. Så ja, det beklager jeg. At jeg aldri har tid til å blogge. Men nå må jeg gå, hade! :-)


Ingen kommentarer

SKOLEN

Hei!

Kommer et MINInnlegg nå som jeg er på skolen. Skulle bare blogge litt, har ikke vært svært aktiv, beklager det. Men jeg skal få blogga hjemme snart :-))
Sitter her med Maria :-D

Seeya!


Ingen kommentarer

SJUSJØEN

Hei!

Dagen idag, er ganske kjedelig. Jeg må være med på sjusjøen, altså fjellet med mamma,pappa, mali,arthur, marie og jørn. Vi skal bare ta en liten kjøre tur, også skal vi på en kafè. Kjempe gøy,ikkesant?
Så det kan hende det ikke blir så mye blogging idag, siden jeg ikke veit når vi kommer hjem. Skal ta med kamera, og ta noen bilder, så skal jeg se om jeg rekker å legge de ut, før brødrene mine kommer hjem. 

4 kommentarer

WEHEARTIT

Hei!

Idag våknet jeg ganske tildig, som jeg gjorde igår.. Jeg sovna sittende, herregud. Hahha!

Her kommer det weheartit insperasjoner:

Ingen kommentarer

NY HEADER

Hei igjen!

Ja, jeg laga meg header istad. VELDIG MIDLERTIDIG!! Også måtte Sunniva hjelpe meg da, fordi jeg er ikke så veldig flink med sånt.. Hehehehe. Men tusentakk, storesøss<3 Imens hu var innom her, la ut igjen et spor av seg så jeg, haha. Duassa:-* Elsker deg da <3

Hva syntes dere om headeren?


2 kommentarer

Hjelper Emma med headeeer

Hei alle sammen! Jeg er da Sunniva, den personen som betyr ubeskrivelig mye for Emma. (Hahahahah) Jeg har da hjulpet Emma med header, altså ikke laget headeren men hun ville ha hjelp med koder osv. Og da er det klart hun kommer til storesøssen sin♥♥ (photogirl0.blogg.no)

Ingen kommentarer

WEHEARTIT

Hei igjen!

Tenkte å komme med litt fler Weheartit insperasjon bilder!

Syntes dere det er greit med insperasjonbilder?


4 kommentarer

REDDA DAGEN MIN

God kveld!

Malin redda dagen min, hiiihih! Hu hadde heller ingenting å finne på idag, så jeg dro til hu. Vi dreiv egt ikke med noe spess, tok køddebilder, spiste, snakka, satt på pcn. Egentlig det vanlige, men mye morsommere når du er med noen da. :-) Vi gikk opp til bestemora hennes, også spiste vi taco. Men jeg var ikke veldig sulten, så spiste bare 1 porsjon. 

Nå laxer jeg bare med pcn, og ser på HarryPotter. Hahaha, når det først er på tv'n, må man jo se på det! Slipper å lete etter filmene i hylla. Positivt!

Imorra skal jeg se på tv, med den nye TVboksen våår :-D Nå har vi fått sånn get greier. Og da kan jeg endelig ta på opptak! Og jeg må bare se på Frustrerte fruer. Det går mange ganger imorra, siden det er reprise fra hele uka. Og jeg har sett nesten alle, mangler 1 elns. Men ja, er ganske glad for at vi fikk ny ;-D
Skal også kanskje møte Eliza imorra, håper vi kan!! <3 Da skal jeg sefølgelig ta med kamera, så det blir noen bilder.
Og snart skal pappa ta pcn min på reprasjon, men må først skaffe meg en sånn fuckings minnepinne, som jeg aldri får kjøpt -.-'' Jesus, noen som har en minnepinne som er ledig? som jeg kan "låne"?<3
Eheh,neida.

 
babes!

han var/er litt kjekk daa<3

hermine

emma <3 samma navn som meg! #love#

fine gjengen,haha

han derimot..

 


2 kommentarer

TWITTER

Hei igjen!

Jeg har twitter, men er nesten aldri på. Kjeder meg kjempe mye, så tenkte å stikke innom en tur der nå. 
Kjempe morsom lørdag. Ingenting å finne på! Kos dere videre idag.

Hva skal du idag?
Kan vi møtes? Haahha!
Har du twitter? - Jeg heter emmaaatomlinson. followmee, så follower jeg back :-)
Kjeder du deg idag?
 


2 kommentarer

REDIGERT BILDE AV CAROLINE

Hei!

Kjeder meg veldig idag, så jeg redigerte et bilde av Caroline♥

Syntes?


Ingen kommentarer

WEHEARTIT

Hei!

Tenkte å legge ut noen bilder fra weheartit! 


redigerte det litt.
Ingen kommentarer

FILM

God morgen!

Idag våknet jeg ganske tildig, fordi jeg igår kveld la jeg meg i senga etter jeg hadde vært på kino, og så på tv. 
Så sovna jeg jo, imens tv'en og lyset sto på, så jeg har våkna flere ganger inatt pga det.. Urghh, hater det. Jeg pleier ALDRI å stå opp så tildig som jeg gjorde idag, i helgene.. Værste jeg veit!

Tina&Betina var ganske bra, koste oss :-) Tok ingen bilder, eller jo.. Jeg og Eliza hadde en liten fotoshoot før filmen. Tenkt å lage meg ny header ;-) Men det ble nesten ingen fine bilder, men uansett.  Jeg driver å maser på at Eliza skal lage seg blogg, men tror ikke det skjer.. Eller gjør det, Eliza? ;-)

Nå sitter jeg å ser på film, med Mali og arthur, også tar jeg ut popcorn av håret mitt. Vi møtte Malin, Karoline og Juliane på kinoen igår, og etter filmen, begynte vi med popcornkrig. Hahah, kjempe gøy!

Ellers idag skal jeg ikke en driittt! Men Dan Martin og Jonatan(brødrene mine) er ikke hjemme, så jeg bruker pcn dems. Og kanskje jeg spiller inn spørsmålsrunden med webben, siden kamera mitt er så klikka. Og da kommer det sannsynligvis noen bilder også :-)

 
det der var drit fint!

profilbilde;*

kamera mitt er digg, veit


tok en liten fotoshoot her om dagen :-) i vinden.. ingen bilder av meg, siden jeg så helt tard ut.


hahha, blåste veldig, så ikke mobb utseeendet mitt-.-Loveyou

tamt bilde

søt

  tok bare med noen bilder, som gjengjeld siden jeg er så dårlig til å blogge, og legge ut bilder. Sorry eliza, du er det eneste jeg har på kamera. haha


 
mange randome bilder. håper dere likte noen av dem


4 kommentarer

TINA OG BETINA

Hei!

Jeg la ut en innlegg tildigere, da jeg var på skolen. Akkurat da jeg starta å blogge, måtte vi skifte grupper. Eheheh, vi har stasjoner i norsk^.^ Så ja. Skolen dagen har jo egentlig vært helt vanlig, også hver fredag er det en eller anna i klassa som tar med seg kake! Idag hadde Iver med kake, og det var da eplekake. Jeg liker ikke så godt eplebitene i kaka, men den var jo ganske god forde.

Ikveld skal jeg på kino med Eliza,Eirik og Steffen. Vi skal se Tina og Betina. Gleder meg kjempe mye! Vi drar kl 18.00 ca :-) Også må jeg fikse meg nå snart, fordi jeg bruker utrolig lang tid på å fikse meg.. Og jeg tar med kamera, så jeg skal prøve å ta pcn til broren min, så jeg får lagt ut bilder. Men jeg må nesten hoppe over den dag 2 (25dagers utfordring) greia. Fordi jeg skal ta bildet av rommet mitt.. og det ser ikke ut! Jeg driver å fikser det litt, fordi det er ganske nytt. Sover ikke der engang, og da kan jeg ikke ta dag 2, ENDA! Men jeg får ikke blogga så mye, fordi pcn min går snart tom for strøm, og jeg finner ikke laderen min. Så dere får ha en fin fredagskveld, og en fin helg! Detskal jeg ihvertfall :-) <3

 

Skal du på Tina og Betina? :-)


2 kommentarer

SKOLEN

Hei!

Nå er jeg på skolen, og da fikk vi sitte på dataen, fordi vi har stasjoner i norsk.

men nå må jeg stikkeee! snakkes <3


Ingen kommentarer

REDIGERT - IDA

Hei!

Ja, da har jeg redigert et bilde av Ida:-)


ehee, siden det var det første, var dt bare litt sånn for fun-redigering:-)
skal redigere det annderledes etterpå<3


Ingen kommentarer

REDIGERE BILDER

Hei!

Jeg kjeder meg veldig idag,fordi jeg er syk. Så jeg tenkte at jeg kanskje kunne begynne å redigere bilder av dere? Den som vil da, den må sende meg et bilde av seg selv på emmasunde@hotmail.com!
Trenger ikke bare være et,kan være fler:-)

Tenkte å prøve å dra på skolen imorra, siden jeg skal ta livmorsvaksina:-s, ehe, så det er kanskje lurt å ta den! Men jeg har egentlig lekser til imorra, men de har ikke jeg fått gjort,fordi jeg skulle egentlig ta med bøker hjem idag, men så var jeg ikke på skolen daså..  


4 kommentarer

DAG 1: (25DAGERS UTFORDRING)

Hei!

Da har jeg tenkt å starte med 25dagersutfordring! 

Parfymene mine:
 
Her er favoritten min! Har en til favoritt, men den fant jeg ikke.  Også har jeg 5til, men de fant jeg heller ikke. Heehe


Ingen kommentarer

BILDEDRYSS

Hei! 

Overskriften sier vel alt.


Humla rørte på seg, så det ble feilarandombildee

ikke det fineste bilde av meg, men du er nydelig Eliza <3

Syntes om bildene?


Ingen kommentarer

SMINKER SEG

Hei!

Idag er det som vanlig skole. Utrolig kjedelig på mandager, fordi det er den første dagen i uka.. Men det går seg til etterhvert. 

Nå sitter jeg å sminker meg, og hører på litt musikk. Må gjøre meg klar til skolen. Idag er de 3første timene de beste vi har i nesten hele uka. Det er Kunst&Håndtverk. Vi har det bare på mandager, og da sier det seg litt sjøl hvor kjedelig uka vår er. Har dere Kunst&Håndtverk idag? 
Nå tenkte jeg å sminke meg ferdig, og gå opp, å pakke sekken, så jeg også får spist litt. Slipper å ta bussen idag, sitter heller på med mamma som skal til lismarka på jobb.

Ikveld er det trening,så skal få se om jeg rekker å blogge!


kjæresten♥(hahaha,mongobildee..)
 


8 kommentarer

02.09.2012

Hei!

Har ikke blogga på et par dager, men har for det første vært opptatt, og for det andre har pcn vært dritt-.-''

starter med den 25dagers utfordringreia imorra, om jeg får blogga:-) Måstikke nå! 


Ingen kommentarer

25DAGERS UTFORDRING

Hei!

Har dessverre ikke rukket å blogge idag, fordi dagen har gått i ett!
Først var jeg jo på skolen. Så ble jeg,Vilde og Halvard på skolen til litt over 4. Vi chilla bare, og kødda litt(a) Vilde ble med meg hjem, så satt vi litt på pcn, etter en time eller noe sånt,ble hu henta. For å si det sånn, fikk hu ikke vært hos meg så lenge, men vi har da ihvertfall drivd sammen meste parten av dagen. Istad gjorde jeg litt lekser, 1oppgave i norsk,så gadd jeg ikke mer. Hehe, skolelys? Men herregud,lekser er så kjedeliiiiig! Må bruke opp fritia si på lekser..

Men uansett! Jeg tenkte jeg skulle starte med 25dagers utfordring. Siden jeg blogger bare om hverdagen min, som da er veldig kjedelig. Og da har jeg jo også noe å blogge om!
Her kommer utfordringene jeg kommer til å svare på:

 • Dag 1: Parfymene mine
 • Dag 2: Rommet mitt
 • Dag 3: Favoritt feriested
 • Dag 4: Drømmereisen
 • Dag 5: Dyrene mine
 • Dag 6: Smykkene mine
 • Dag 7: Beste godteri
 • Dag 8: Favoritt motto
 • Dag 9: 4 beste venner
 • Dag 10: Beste film
 • Dag 11: Blogger jeg leser
 • Dag 12: Hva jeg har i sminkepungen
 • Dag 13: Mobilen min
 • Dag 14: 5 ting jeg ønsker meg
 • Dag 15: Profilbildet mitt på facebook
 • Dag 16: Antrekket mitt i dag
 • Dag 17: En sang jeg er virkelig lei
 • Dag 18: Matrett jeg elsker
 • Dag 19: Bilde av meg selv i dag
 • Dag 20: Dagens antrekk
 • Dag 21: Favoritt serie-r
 • Dag 22: Bakgrunnsbildet på pcen
 • Dag 23: Yndlings sko
 • Dag 24: Hvis jeg vant 1 milion i Lotto ville jeg...
 • Dag 25: Skolebildet mitt

 Ja, jeg kopierte fra Lene og Kaja sin blogg. <---TRYKK!

Håper innleggene blir litt mer spennende fra nå. 


Vil hit igjen.. Kommentere?<3

 


4 kommentarer

TEEN CHOICE AWARDS 2012

God kveld alle sammen!

Idag har jeg som sagt vært på skolen,og fotballtrening. 
Jeg har vært sprek idag, og gått hjem fra skolen! Hoho,flink jente det.

Nå sitter jeg å ser på  TEEN CHOICE AWARDS 2012! Det er masse artister, og kjendiser med andre ord. Og ONE DIRECTION ER MEEEED!<3333 Og justin bieber da:-* 
Og mangemangee filmstjerner.
Det er nesten akkuart som, herregud.. Fikk hjerneteppe jeg nå. Sånn derre.. Dere veit, sånn prisgreier. Nei, jeg husker ikke hva det heter. Men det går på FEM. Og slutter om litt over 20min. 
Og jeg sitter her til det er ferdig, sjæl om jeg er steintrøtt, så er det ikke hver dag man ser det. Dem vinner et sick kult surfebrett!!!!
Istad vant twilight-stjernene hvert sitt brett, og det vil si Bella, Jacob(Tayloooor<3333333333) og Edward. Husker ikke hva de heter på ekte.
Akkurat nå var Justin Bieber, med boyfriend,og as long as you love me.
Og istad vant Celina(Selena) en pris. Og mange andre da sefølgelig, men husker dem ikke.. Mange fra vampire diares, og miley cyrus vant.
Men nok om hvem som vant!  Etter pausen kommer OneDirection<3, åherre jeg gleder meeg! Håper de synger "More than this"!!:-DD<3
Men orker ikke skrive så mye mer.. Kan si hva jeg skal imorra da. Skole, og etter skolen skal jeg, Eliza og Halvard, være igjen i bygda å chilleee. ;-D Tar med kamera, så jeg skal ta bilder. Istad fant jeg forresten kabelen, hahah. Den lå i sekken.. Aner ikke hva den gjorde der men. På kvelden drar vel jeg og Eliza å ser på treninga til guttene iklassa, og 8'ende klasse gutta. Mheheh:-3

 


SAVNER FINVÆRET!!

elskerdeg
Ingen kommentarer

NATTA

Hei!

Nå tenkte jeg å komme med en raskt,kjedelig innlegg før jeg sovner. 
Kvelden har gått i data, og tv. Tildigere så jeg på Mammamia! Alltid like gøy. Hehe, nå ser jeg på Unforgettable.. Spennende.
Men nå må jeg nesten sove, for å våkne imorra. Nattaalle♥ 


2 kommentarer

BOBLEBAD~FOTOSHOOT

Hei!

Igår var jeg en tur hos Eliza. Vi sykla ned til stranda, og tok bilder. Mange bilder! Etter vi var hos hu, dro vi hjem til meg, og tok et boblebaaad :-D Også har hu natta her inatt(-:
Idag var vi og så på treninga til gutta. Vi spilte litt sjææl, og tok bilder. Men som dere veit så finner jeg ikke den dumme kabelen til kamera, og jeg la inn bildene på pcn til broren min, og da har jeg dem ikke her.. Men neste gang jeg driver på hans pc,skal jeg legge ut ALLE bildene vi tok! Og jeg skulle gjerne gjort det nå, men det funker dessverre ikke. Beklageer! 

Imorra er det skole, så da er det bare å begynne å fokusere på deet. Det er også fotballtrening imorra, og jeg og eliza tenkte å dra litt tildigere, så kan hende jeg blogger seint. Om jeg ikke rekker å blogge på morran da.


I LOVE YOU
 


2 kommentarer

OUTFIT

Hei!

Da kommer det et outfitbilde, og de andre bildene kommer ut enten idag, eller imorra. Siden jeg finner ikke kabelen, og må bruke broren min sin pc, som jeg ikke får lov til.. :- p ehhe, men her kommer dt!


Skjorte-Bikbok~?kr
Bukse-Bikbok~99kr

yolo


8 kommentarer

VÅKEN

Hei!

Jada, jeg våkna til slutt jeg også. Hahaah. Nå sitter jeg i pysjen, og spiser frokost, imens jeg ser på forrige episode av Hotel Cæsar. Selv om jeg så det den dagen, men det er ingenting på tv'en nå.. Kjedelig.
Så snart jeg har fått spist opp, og sett ferdig, stikker jeg ut å ta bilder. Også var det noen som ville at jeg skulle ta outfitbilder, og kanskje det kommer et allerede idag, men jeg lover ingenting.

Imorrakveld skal jeg på kino med Eirik. Skal høre om Ida blir med, eller så hører jeg om katrine,vilde eller eliza blir med. Vi skal se step up ellernoe sånt. Noen som har sett den? Er den bra?
Og på mandag er det skole igjen.. Jippi. Da begynner vi med lekser,så iår har jeg bestemt å fokusere mer på det, enn pc :-( Hater det sjøl, men ifjor var jeg litt sløv med det leksergreiene. Så da blir det ikke så mye blogging om dagen, men skal prøve å få blogga litt hver dag da. 
Nå er Hotel Cæsar slutt, så da mangler jeg bare litt av brødskiva mi, så fikser jeg meg, og stikker ut! 


Ingen kommentarer

OUTFIT..?

Hei!

Jeg lurer på om dere vil ha outfitbilde inniblant, vil dere?
Kan prøve å få gjort det så ofte jeg kan. 

Nå er det tildig på morgen, og jeg skulle egentlig ha sovet nå. Det er helg, og jeg kan ikke stå opp så tildig!! Men så lenge jeg er våken, gikk jeg en tur på pcn.
Idag skal jeg bare kjede meg, og ta bilder. Det er liksom dagen,heh.

Men nå må jeg sove igjen :-O 


4 kommentarer

OVERSKRIFT

Hei!

Jeg fikk ikke tatt bilder idag, fordi i det jeg gikk ut pøsregna det,og tordna. Og da er det veldig kjedelig å ta bilder. Så da ble jeg heller med pappa, og så på sånn trailer greie på tretten. Vi spiste hamburger, og drakk Cola. Men burgeren var skikkelig vond, så jeg spiste bare halve.
Joda, de "trailerne" var jo kule,og noen var litt gamle, men herregud. Jeg sto rett ved siden av en sånn trailer,så tuter den skikkelig,så jeg skvetter jeg som bare det,hahah.. Herregud, er det mulig?! Jeg ble skikkelig redd:-S Jeg lever fortsatt da,heldigvis. Hehe(-: 
Nå for ikke lenge siden,dro jeg til byen, og slapp inn kattene til mommo. Hu har kattunger,som er skikkelig søte!!!! Skulle gjerne tatt bilde av dem,men det er tom for strøm nå.
Skal lade det inatt,så imorra LOVER,ja LOVER jeg å legge ut bilder!

 Orker ikke å legge ut bilde nå, fordi pcn er så utrolig treig.


2 kommentarer

NYTT DESIGN

Hei!

Da har Sunnivabestee fiksa design til meg:-D Også tok hu et kjempe forferdelig bilde som header-.-  blææ!
Stikker ut å tar noen bilder etter home and away.

Syntes om designet?<3 


4 kommentarer

IS~SOL

Hei!

For ikke så lenge siden kom jeg hjem fra skolen. Jeg skulle egentlig sitte med Ida på bussen, men Eirik satte seg sidna meg, så da satt jeg heller med han. 
Idag ble det faktisk sol uttpå dagen! Happpiiii :-D Så nå sitter jeg inne i fin været, og spiser is. Det er sånn kirsebær is. Favoritt is!
Tenkte å ta med en tur ut snart, å ta noen bilder. Lurest å gjøre det så lenge det er sol. Ikkesant? 


2 kommentarer

GOD MORGEN

Hei!

Tenkte at jeg kunne blogge kjapt, før jeg løper opp til bussen. Idag er det da skole, og Eliza kommer på skolen:-D Yeeye! Det blir bra! 
Ellers idag tror jeg at jeg ikke skal noe spesielt. Tenkte at jeg kunne prøve å få tatt noen bilder, å lagt de ut her, så innleggene blir litt mer spennende.
Været idag er bare overskya, og regn.. Men det er ikke akkurat overraska. Vi bor trossalt i norge. Nå må jeg snart fikse meg,så dere får alle ha en fin dag!

Fortsett å still spørsmål! http://emmaphoto00.blogg.no/1345578007_sprsmlsrunde.html <---


aw, de er så fine!♥
 


Ingen kommentarer

FOTBALL

Hei!

Funka ikke å blogge igår,dessverre.. Så om dere lurte på hvorfor jeg ikke blogga,var dt derfor. Men det funka idaaag:-) 
Igår var jeg på skolen og hos Erika. Vi gjorde mye rart.. Seinere ble jeg med mamma og søstra mi, Mali, på strandtorget. Vi måtte kjøpe gaver til noen venninner til Mali, fordi hu skal på bursdag. Etter vi var på strandtorget gikk vi på mc'ern, å kjøpte is. Mcflurry <3
Idag har jeg vært på skolen, og ikveld skal jeg på fotballtrening, om jeg orker.. Har ganske vondt i foten, har fått litt strekk ved ankelen, så det er ganske vondt å sparke. Men vi får se hva det blir til.
Jeg,Vilde og Katrine trodde Eliza skulle komme på skolen idag,men det gjorde hu ikke.. Borte fra oss i over 1 mnd., IKKE RETTFERDIIIIG! men jeg savner deg da:-*

Dere må fortsette å stille spørsmål, og jeg svarer på video:-) Så still i vei!
Men om det kommer veldig private ting, holder jeg det for meg selv.


 redigerte bildet  av malene <3 hih iluu:-*2 kommentarer

SPØRSMÅLSRUNDE

Her er dette innlegget dere kan spørre i! 
Spørr i vei:-DDDD 


13 kommentarer

DRITT PC!!!

Hei!

Jeg er utrolig lei for at jeg ikke har blogget! Men pc'n min er helt forferdelig. Det er masse virus osv på den, så det har ikke funka å komme seg inn på blogg.no/blogsoft.no.. Og jeg har ikke hatt så mye tid til å blogge når jeg har vært hos Vilde heller. Har vært hos hun mye i det siste, men vi har vært opptatt, så har heller ikke rukket å blogge da heller. Beklager for det! Det er fortsatt masse virus, og jeg har ikke fått fjernet det enda, fordi jeg trenger minnepinne, som jeg da ikke har.. Enda. Så det er ikke sikkert jeg får blogget hver dag, men skal prøve å komme meg inn! PROMISE!!!!

Skolen har startet igjen, og nå går jeg da i 7'ende klasse. Vi har kun 1 lekse denne uken, og det er å ta på bokpapir. Haha, vanskelig lekse. Men joda, det var fint å møte igjen venner, det var det :-)
Imorra skal vi på tur de to første øktene. Vi har kort dag imorra, wiihu ;D Da har vi bare 3økter. Skal til Vilde før skolen, og gå med hun til skolen.. Også blir jeg med til erika etter skolen;-)  

Jeg får ikke lagt ut bildene enda,men skal gjøre det når de kommer inn på pc'n.( finner ikke kabelen.. skal finne den!!! ).

Fikk forresten en kommentar om at jeg burde lage spørsmålsrunde på video,og det har jeg tenkt til! Så de kommet ett innlegg etter dette, som dere da kan svare spørsmål på .. Altså, i det innlegget, heheh. Da er det bare å spørre i vei!

Håper dere vil fortsette å lese bloggen min, og kommentere:-)
Elsker dere!

 


4 kommentarer

SUMMER

Hei!

Idag har jeg ikke gjort noe spesielt. Var en liten tur i byen istad,men kjøpte ingenting. 
Tenkte å ta meg en tur ut etterpå, å ta noen bilder,siden det er KJEMPE fint vær idag! Jeg som trodde det skulle blir regn, men det ble det ikke;-) HELDIGVIS!:-D
Så får jeg vurdere om jeg skal komme med noen nye bilder.. Om dere vil?
Imorrakveld skal jeg og Malin ha filmkveld hos hun ;-D Skulle be noen fler,men veit ikke hvem det blir enda. Får se litt.


ILOVEYOU!

Kommentere?<3
 


8 kommentarer

SOL

Hei!

Idag er det sol, endelig :-D 
Idag har jeg vært i byen med Linnèa. Altså tanta mi ;-) Vi var først til kattene til mommo. Hun er i serbia, så vi passer kattene hennes :-) Hun har 3kattunger,og 3 voksne katter. Jeg liker best kattungene,og hannkjønnkatten som heter Willy:-) Mommo trodde først at "Willy"  var en jente,så han het først Milly, men så fant hun ut at det var en gutt, så da heter han Willy :-)

har bare et bilde fra når han var liten,men når vi skal dit etterpå,kan jeg ta et bilde av han. :-) 

Etter vi var hos mommo, dro vi en tur ned til byen. Vi gikk en tur på 7-eleven, og jeg kjøpte meg is. Frozzen Yoghurt greier,loveit!
Så gikk vi litt i byen. Innom bikbok,veromoda, og cubus. Jeg kjøpte meg ikke noe spesielt..
Etter vi var i lillehammer, dro vi en tur til Moelv for å hente noen filmer av vennina til Linnèa. Vi skal nemlig se på film ikveld. En liten "filmkveld" på en måte ;-) Vi skal se 3 av filmene av twilight! Blirkooos, med mye godteri og brus. Husker ikke hva den første filmen heter, men den andre heter New moon,og den tredje Eclipse.
 Ellers skal vi ingenting enn å kose oss;-) Kanskje ta en tur til byen igjen å kjøpe kebab,mehehe :-D
Tror jeg må gå ut en tur nå, mens sola er her. Blir sikkert regn imorra såå..

 
yoloo


6 kommentarer

REDIGERT NOEN BILDER

Hei!

Her om dagen redigerte jeg noen bilder kom jeg på,og dem tenkte jeg å dele med dere ;-) Midt på nattan nå, så blir ikke alle bildene. Håper det går bra, men det kommer noen.


Dette er bilde av en foss som vi kikket på vei hjem fra bjørnsund isommer. (bildene fra bjørnsund kommer etter pcn min er blitt ordentlig fiksa!)de andre bildene ville ikke laste seg opp -.-  så tok et random bilde av tanta mi, som jeg har OVERREDIGERT!!!! hahhaha


Ingen kommentarer

AMAZING RACE

Hei!

Nå sitter jeg og Vilde å ser på Amazing race :-) Tildigere var vi ute å spilte fotball, og kubb. Funfun! 
Snart kommer mamma å henter meg, så da MÅ jeg på butikken for å kjøpe godteri, fordi jeg er utrolig godteri sjuuk :-L mehehehe.
Seinere i uka, skal jeg til Malin♥ ha filmkveld(kanskje), så da skal jeg diit ;-D Blir kooos tipper jeg :-) Blogger kanskje mer når jeg kommer hjem ;-)  


Ingen kommentarer

VILDE

Hei! 

Fikk ikke blogga igår, fordi jeg sto opp kl 14.00, også måtte jeg dusje, og deretter dra til Vilde. Og jeg rakk ikke blogg når jeg var her igår. Sorry for det. Men nå er jeg fortsatt hos Vilde, og vi ser på Brothers&Sisters :-) Skal snart se på frustrerte fruer;-)) wihhii!  Resten av uka veit jeg ikke hva jeg skal, så det får vi se på. 
Snart tipper jeg vi sikkert skal ut, å spille fotball med Mina:-) Men først! FF♥ 

Om ikke lenge er det skole igjen.. Noen dager elns ;-s hateit! 


yoobitches

ossto♥
 


Ingen kommentarer

FORRESTEN

Hei igjen!

Plutselig så jeg på topplista over lillehammer, og så at jeg lå på 19.plass :-D Også har jeg ikke blogga på lenge ;-oo 

blogges,haha


lite,men wihiu


Ingen kommentarer

07.08.2012

Hei!

Jeg er klar over at jeg sa jeg skulle blogge på søndag.. eller mandag? hahah, husker ikke.. Men uansett. Pcen min har vært dø de siste dagene(UKENE),så jeg har enten brukt pappa sin data som suger, og jeg ikke får blogga på, eller så har jeg brukt broren min sin, og det er ikke alltid jeg får lov til. Jeg måtte være tjeneren hans på søndag, også dro jeg til erika å natta der til igår. Og da rakk jeg ikke å blogge. Så prøvde jeg pcn min nå, og nå er den bedre:-)) Heldigvis! Og da blir det blogging oftere uKnoow ;-D Seinere idag skal jeg kanskje en tur til Vilde, det er utrolig lenge siden nå!! Imissyou♥

Jeg har kjempe lyst til å dra til Kristiansand til Camilla i siste delen av ferien. Men det er jo snart for seint, og får bare vært der en helg.. Jeg får aldri sett hu nesten, men en helg er bedre enn ingenting;-pp får bare håpe da..♥

Men kan si litt om gårsdagen da! Jeg var som sagt hos erika,vi satt på dataen, dreiv ute, laga videoer,også måtte jeg dra. Seinere på kvelden dro jeg,mamma,mali og arthur på pizzeria og spiste middaaag;-) Jeg spiste kebaab♥ Like always, hahah. Men har ikke mye mer å si nå. Så vi blogges :-*


ailåveju


2 kommentarer

HEEEEIII

Haalloallesammen!

Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget, men jeg har vært i bø(sommerland) en uke, og vært opptatt hele tia rett og slett. Men here i am again! :-D

Tenkte å si litt om hvordan jeg har hatt det i telemark!
Denne turen til telemark er desidert den beste turen jeg har hatt i hele sommer! Okei, bjørnsund var bra det åå, men der har jeg vært så mange ganger så.. ja, dette var den beste turen!
Vi dro dit med Vilde og fam. Også bodde vi på en campingplass som het gvarv - barnas camping. Der var det helt utrolig fint, og lå bare 7minutter unna bø sommerland. På campingplassen var det b.l.a stor hoppepute for store og små. Husker, lekestativ for de mindre, volleyballbane, og fotballbane. Vi spilte fotball nesten hver kveld, haha! Vi møtte mange andre folk, og fikk oss venner :-) De fleste var fra bergen, men vi fikk en kjempe god venn som het Tor Asbjørn! Han kommer fra? stavanger tror jeg..? O.o, heh.. Vi sier det. Han dro 2dager før oss, og da var dt ikke gøy på fotballbanen lenger :-/ Han var utrolig morsom, og var kjempe god i fotball ;-) missyou. Og de fleste folka fra bergen vi ble venn med var en jente gjeng. :-) husker bare noen av navnene, og de het, Hanne, Jeanette, og Camilla. De var jo ganske hyggelige, og fine da ;-) Vi var mest på campingplassen, og en dag var vi på et kjøpesenter som het Hercules :-) Det var ganske stort, og det var mye salg der, så jeg og vilde handla for harde livet for 500kr, eheheh! Og på onsdagen dro vi til bøsommerland! Det var kjempe fint der, og det var ganske så fint vær. Litt overskya innimellom, så begynte det å småregne litt, men det var ikke mye. Så det var ganske mye sol, for å si det sånn :-) Nok sol til å bli solbrent, for det ble jeg og vilde :-S i ansiktet og skuldrene, mmm deilig! Jeg og vilde tok nesten bare strømmen, vi tenkte å ta skiler, men vi tørte ikke :-o hahaha, vi syntes det var så chill i strømmen, så vi ble der. På torsdag dro jeg,Vilde,mamma og sylvi til bøsommerland igjen, fordi vi kjøpte sånn dag-2billett :-) da tok jeg og vilde for det meste strømmen, men vi tok også enn vannberg-og dalbane! Som heter Mot i brøstet. Den var helt konge!!! Jeg og Vilde kjøpte bilde, så det skal dere få se ;-)  Ikke det fineste, menmen! hahaha :-p Anbefaler å dra dit! :-D 
En av dagene var vi på et sted som het rjukan. Det er det mest stusligste stedet jeg noen gang har vært på! Det var rett og slett drit kjedelig der! Jeg og vilde nekta å bli med, men vi måtte -.- Vi dro på et stygt museum elns, og det beste der var maten! Pommefrites♥ men, neihuff.. ikke det jeg og vilde hadde sett for meg at ferien skulle bli. Helt forferdelig var det der faktisk. Anbefaler å IKKE dra dit!
Men ja, ellers var vi det meste på campingplassen :-) Jeg har ihvertfall hatt det utrolig fint♥

De siste dagene: 
Ja, de siste dagene etter vi kom hjem fra bøsommerland, har jeg drivd med litt forskjellig. Husker ikke alt jeg har gjort, men kan si det jeg husker her og nå. 
En dag var jeg med mamma på jobb, fordi jeg skulle møte ei vennine som bor ikke så veldig langt unna der mamma jobber, men det ble visst ikke noe av likevel, så jeg var med mamma på jobb for ingenting. Og jeg kjedet meg sinnsykt, fordi hun jobber i barnehage, og det er jo ferie, så det er ikke så kjempe mange i barnehagen enda. Og på den avdelinga hu jobber på, var det bare 2unger, som ikke kunne gå.. Altså de krabber. Og de kunne ikke snakke, men de var utrolig søte da :-') Og idag var jeg hos malin med preben♥ de er jo søsken, så jeg holdt på å dæve når de krangla. Hahaha! Vi gikk på butikken og kjøpte en pizza(eller preben betalte, så han kjøpte den på en måte..) det tok utrolig langt tid å steike den, over 30min og det sto at den var ferdig om ca 10-15min. Malin satte sikkert på noe feil elns? hahaa, flinkiis! Jeg ble også most av preben, fordi han ikke fikk lage sånn knekkelydgreie på tommelen min, så han moste meg :-( slemming!♥ haha. But i'm still in live! Hadde det gøy da ;-) 

Imorra skal jeg til lillehammer med mamma,pappa,mali og arthur. Eller, spørs om jeg gidder å være med.. Fordi vi skal til vennina til mamma, og de har bare barn på alder med Mali, og Jonatan. Så det er ikke stort å finne på der.. De bor rett sidna en fotballbane, så går jo sikkert ann å gå dit, men vi får se ;-) Skal blogge til dere imorra, det lover jeg!

Men nå må jeg slutte å skrive, hvis ikke sovner jeg ;-o wiihu! Blogges alle søte!


ilu'er deg

prebeeen♥
 

 


Ingen kommentarer

CHILLEERN

Hei!

Nå har jeg besøk av vildebeeste. Hu sitter å spiser sjokolade,mens jeg spiser iiiis ;D namy! Vi lagde en video istad,men vi er ikke ferdig med den.. Så den kommer ut seinere ;-)
Jeg skal kanskje overnatte til Vilde fra idag til imorra :-) Istad drepte Vilde meg  fordi jeg kalte hu flodhest;-s meheheeh. Idag har  vi ikke gjort noe spesielt, bare laxa rett og slett ;-D


ilupilu
 


2 kommentarer

BESØK

Hei!

Måtte visst skrive at eirik også var på strandtorget.. Fornøyd? hahaha

Jaa, da fikk jeg enda mer besøk ikveld:-) Emil,eirik og steffen kommer en tur,så det blir sikkert koselig ;-) meeen må fortsette å rydde det stygge rommet mitt,så blogges!


Ingen kommentarer

RYDDER

Hei!

Idag har jeg vært i byen med Vilde og fam. :-) Jeg gikk bare aleine med Vilde og shoppa litt :-) Orker ikke legge inn bilder av innkjøpene enda,så gjør det seinere;-) Vilde skal overnatte her inatt,også skal familien hennes komme hit på middag ikveld :-) Kl 20.00. Vi barna skal spise taco,og de voksne biffgreier ;-) Nå tror jeg at jeg må starte å rydde rommet fordi det er heeelt forferdelig! Klær og søppel overalt.. Flink jente, sant?

Hva skal duu idag?(-:

2 kommentarer

TO DAY

Hei!

Ææææ, er livredd nåå :-o Det pøøøsregner,og det starter sikkert å tordne og lyne snart:-(( Reddmeeg! Lyner/tordner det hos deg?
Skal snart til byen med Vilde,mamma,Mali,Arthur og Sylvi(kanskje mina?) Så går det vel bra får vi håpe.. Bare katta blir inne;-O Hhahaha, jeg er livredd for lyn etter at det slo ned hjemme her når jeg og katrine var hjemme aleine;-s uuuh! Regner det hos deg?


snakkes! legger  ut  bilder av inn kjøpene seinere:-) ilualle


Ingen kommentarer

BLÆBLÆÆ

Heji!

Nå legger jeg meg,hahahha. Kommer aldri til å våkne  imorra.. NATTA:-*

Loveyouuall!


Ingen kommentarer

SKYPERN

Hei!

Kommer med et veldig raskt innlegg nå midt på nattan! hihh, smaart.

Nå skyper jeg med eiriik,som da er bestevennenmiin :-D glaideej;-)♥

Natta,og sov godt allesammen ;-DD


tatt for en god stund siden,men det eneste jeg fant..

(redigert av Emma(meg) hahaaa


Ingen kommentarer

WOOP

Hej!

Skulle bare si at forrige innlegg kom litt seint;-s


Ingen kommentarer

FILM

God kveld alle!

Istad var jeg på butikken med mamma og handla inn litt mat og godteri :-) Etter vi var på butikken dro vi på ehm.. Ja, tror det heter shell? eller noe sånt,haha, og handla inn smågodt og lånte film. Filmen vi skal se heter "Fuck up". Husker ikke helt skuespillerne, men vi skal se på den etterpå ;-) Jeg må bare legge søskene mine først..

Imorrakveld skal jeg være barnevakt for de 2 minste søskene mine. Mamma og pappa skal ut å spise, så da får jeg heller tjene litt penger jeg da :-) Hiih,blogges!


Gansteer


Ingen kommentarer

HEADER

Hei!

Jeg har ingen header for tiden,har fiksa en header,men skal ikke legge den ut enda :-)

Tenkte jeg skulle si ifra om det.

Ha en fin kveld alle sammen ;-)♥ Kommenter gjerne :-D ilumasseallesammen!


hahhaha,lillebroren min.. akkurat passe genser å greier:-) bildet er tatt på bjørnsund;-)

Syntes?:-*


2 kommentarer

EHEE

Hei! 

Kommer dessverre ikke outfit bilde eller sminkevideo idag :-/ Jeg sølte litt på genseren min istad,og buksa... Så kanskje det kommer imorra,haha! Men skal ikke love. Filma inn sminkevideo også, men kamera stoppa fordi det var lite strøm.. fuckit. Det er på lading nå, og kan hende det også kommer imorra. Imorra skal jeg kanskje til byen med Mamma,Vilde og Sylvi. Men bare kanskje.. :-p Da må jeg også kjøpe meg litt sminke og klær. Kommer bildet seinere idag av det jeg har kjøpt de siste dagene forresten:-)


Åh,fyttti! Godddddt<3


iiiis!

Så det godt ut? hih


Ingen kommentarer

DAGEN

Heihei!

Idag sto jeg opp nokså seint.. Jeg sto opp 14:15,og våknet 13:30. Hahaa, var vel fordi jeg sovna rundt 05:00 inatt. Men nå er jeg ihvertfall oppe! Ny dusjet, og usminka :-P Hehe, jaa jeg tok dip dye her om dagen, og jeg tok fargen grønn. Når jeg dusjet idag,trodde jeg fargen skulle gå ut, men det gjorde den ikke :-(( Buuh. Så ja, dagen ble ikke helt vellykka. Aner ikke hva jeg skal finne på, om jeg skal høre om ei veninne elns vil komme hit, aner ikke!  Tips?♥

Tenkte å ta et outfit bilde idag,men jeg har ikke på meg noe spesielt. Isåfall legger jeg ut bilde seinere :-) Kommer kanskje en sminkevideo iløpet av dagen, men lover ingenting. Hih,hade♥


Babes? hahhah

Kommenter sweeties!


Ingen kommentarer

TING OG TANG

Hei alle sammen!

Jeg er klar over at jeg ikke har blogga,men det er så travelt om dagen, 

Igår var jeg i byen med tanta mi, Linnèa ;-) Jeg kjøpte en topp, shorts, fakenegler,og noen strikker:-) Legger ut bilder av det seinere. Jeg overnatta hos Linnèa inatta som var nå ;-) Sovna 3 ellerno.. Og jeg sto opp 11:10 :-P Våken om morran jeg å! Hahah, eller ikke.. Jeg tok DipDye igår kveld før jeg dro til Linnèa. Fargen grønn ;-) Kommer kanskje ett bilde av det:-) Istad var jeg på MC'ern med Mamma,Mali,Arthur og Linnèa. Vi måtte jo også innom strandtorget å kikke litt. Jeg kjøpte meg en T-Skjorte, og Fransk Manikyr(eller åssen det skrives) Så må jeg dra dit en gang alene med mamma før jeg drar til Bø sommerland:-) Jeg må kjøpe inn litt nye klær til jeg skal dit,heh. Gleder meg massemasse! Jeg og Vilde skal kjøpe det samme fordi vi skal ha like klær,hih :-) Legger ut bildet av det jeg har kjøpt seinere, som da blir seinere ikveld eller imorra;-)

Også har jeg tatt noen bilder idag,som også kommer ut seinere :-)) Snakkes alle søte:-)♥


iluu

 


Ingen kommentarer

09.07.2012

Hei!

Jeg har ikke hatt tid til å blogge etter jeg kom hjem fra bjørnsund, sorry!

Forteller litt om bjørnsund jeg. Det var utrolig fint! Sol og varmt hver dag. Kjørte mye båt og gikk turer :-) Vi hadde med oss fotball, så vi spilte det veldig mye også:-p Jeg ble båtsjuk den ene dagen, fordi broren min fikk fisk .. 4makrell og da kjørte vi båt, også gynga det litt osv.. Så ja, jeg hater fisk og da gjør det bare litt værre :-s Men jeg overlevde! Hohoh. Men ellers var det en toppers uke :-D Fikk ikke blogga mens jeg var der, fordi jeg fikk ikke nett :-L Får ikke lagt inn bildene nå dessverre, fordi jeg er hos Vilde :-) Natta der i 2netter ;-) Nå skal jeg og vilde snart knuse ett egg i panna til hverandre, og jeg skal filme så jeg legger den ut :-) Vil dere det?<3

Legger ut bildene når  jeg kommer hjem en gang ;-)

 

Ikveld skal jeg forresten på kino med Elizaaa! :-* Skal se istid 4 ;-)HAHAHA, bare dæver av dette bildet.. iluda:')


Ingen kommentarer

BILDER

Heiagain!

Kommer litt bilder jeg har tatt idag.


tatt igårkveld

gårkveld

gårkveld.. finn feilen,haha

pusse tenna dåå

testa kamera litt;-)

fin uten sminke?-.- nei

outfit igårkveld/natt..haha

samma her..outfit fra igårkveld xp

broshane


mascara,hihi. ilu

Vann 

Her ogble litt uklart;s


En stolpe elns..

BlomsterMali,Arthurt og Pappa :-)

Hahah,når vi vaska bilen i en sånn maskin..


Børste
Vann fra ruta

SENSES <3

fineste:-))♥

(ja hu er lilla/blå på det ene øyet,fordi hu er blind på det!) LOVEYOU!

awiimegda..

YOLO♥

såkommer det sikkert noen bilder seinere ;-D

♥Loveyouall!


10 kommentarer

BILDER FRA IDAG

Hei alle sammen!

Har ikke hatt tid til å blogge tildigere,fordi dagen har gått i ett! Har vært i byen, litt på strandtorget og oppi by'n. Når jeg var oppi byen med pappa,mali og arthur, skulle pappa og arthur på vinpolet, så jeg og mali tok noen bilder. Nærmere sagt en liten photoshoot av snuppa!


blåste litt,heh


aweh


søt


haha, hu fikk vann på seg..ikke redigert:-)


elsker deg,verdens herligste!♥

syntes?:-)
kommer flere bilder snaart! 


2 kommentarer

SPEILREFLEKS!!!!!!!!!!!!

Heiii!!!

Sorry for at jeg ikke har blogga,men ja..

Idag har jeg kjøpt meg speilrefleks!! Er utrolig glad nå:')) Så fikk jeg tatt noen bilder, men nå er kamera på lading. Skal ta litt bilder når den har lada seg ferdig. Og det tar sin tid. På søndag drar jeg til Bjørnsund,og blir der til fredag-lørdag. Skal ta masse bilder,lover! Og dere skal få se meste parten;-) Tror jeg kanskje får blogga der, de har en data der,men den er utrolig treig, og jeg veit ikke om jeg får lov av pappa til å ta med min, men skal gjøre  alt jeg kan for å få tatt den med, og sånn at jeg får blogga mens jeg er der :-DD 

Her kommer noen bilder jeg tok istad(ikke kjempe bra men..)


Lol,prøvebilde

lillesøstrami, mali;*

fine sokker..

SYNTES? Kommenter!
5 kommentarer

BILDER

Hei!

Tenkte å ha nytt profilbildet på facebook. Så har jeg da tatt noen bilder, men jeg veit ikke hvem jeg skal velge,og ikke alle er så kjempefine.. Jeg klarer ikke velge sjææl, så da kan vel dere velge? ;-D

nr 1 nr2
nr3nr4


Ja, det var det noen bilder.. De er nesten helt like alle sammen, haha men jeg aner ikke hvem. KOMMENTER I KOMMENTARFELTET, enten nr 1,nr 2,nr 3,nr 4


2 kommentarer

LEILIGHET

Hello sweeties!

Idag er jeg hos Katrine. Vi sov i "leiligheta" vår ,som da også er lekestua/dukkerstua hennes xp Den er ikke sånn som alle andre sin, fordi hu har isolert vegger, det ser faktisk ut som et ekte lite hus. Sovesofa, og greier.. haha ;-D Vi prøver å få med Steffen, og Marcus ut, men de vil heller sitte inne å game mw3 enn å være med to nydelige jenter. Haha,neida.. Men de blir ikke med ut fordi de vil sitte inne å game:-p Mulig..?

Søndagen som kommer skal jeg til Bjørnsund;-* Vi kjenner noen som har en sånn hytte der, så vi skal dit med dem. Har vært der flere ganger før,som når jeg var mindre osv, men gleder meg fordet daa;-DD Men jeg skal prøve å få tatt med pcn, om det er mulig, så jeg får blogga og lagt ut bilder:-) Hvis det ikke blir mulig, må jeg ha en liten bloggpause de dagene jeg er der, men skal ikke være der så mange dager;-))

 


2 kommentarer

KATRINE

Hei!

Sorry for at jeg ikke har blogga,men har ikke tid. Igår var jeg hos Erika i lillehammer. Vi var ute på sportsplassen med Preben :-D Vi spilte fotball, og når det begynte å regne, satte vi oss under skaterampen, og loka. Men var kos da ;-)♥

Idag var jeg og Erika på strandtorget. Jeg kjøpte meg trådløst webcam, og lypsyl. Så kjøpte jeg ikke no mer.. Vi gikk rundt å loka,og dreiv med litt kødd. Smartasses!

Nåå er jeg hos Katrineee! :-D Jeg skal natte her til imorgo;-p Jeg veit jeg har vært mye borte de siste dagene,men daah.. hahaha, det er sommerferie liksaaaam! ;-D Må jo finne på mye tull og gøy da :-)

Slenger med noen webcam bilder jaag!
søta
Ingen kommentarer

LILLEHAMMER

Hei!

Tenkte å legge ut et innlegg før jeg drar. Håper dere alle får en super dag:-)))♥

Kommer noen webcambilderprøv å få tak i et styggere smil..yolo


søt.


Ingen kommentarer

GOD MORGEN

God morgen,søtinger!

Da har jeg våkna jeg også. Selv som det ble kjempe seint inatt,klarte jeg faktisk å våkne tildig :-) Nå ligger jeg da i senga og hører på musikk. Får vel snart stå opp å spise, og fikse meg. Prøvde å lage en videoblogg til dere igår kveld, men den ble for dårlig, så jeg orka ikke lage 1000videoer. 

Idag skal jeg som sagt til byen. Skal møte noen folk ;-)♥ Men hva syntes dere om innkjøpene mine? ;-)) HER finner du innlegget med dem.


Kjolen jeg brukte på 17.mai 2012♥


Ingen kommentarer

BLE VISST SEINT

Hei!

Sorry for at jeg ikke har blogga. Og ja, det er kanskje litt seint nå, men jeg får ikke sove, så da tenkte jeg å blogge litt til dere, og legge ut litt bilder! På torsdag var det nattåpent på strandtorget. Jeg var der med Vilde, også gikk vi litt med Steffen og Marcus. Vi var også på maccarn, og det tror jeg var noe av det gøyeste som skjedde i byen, hahaa! Skjedde mye rart der ja. Jeg skal legge ut bilder av innkjøpene mine. På fredag var jeg på bursdag til Eskil. Det var kjempe koselig å møte igjen Simen. Lenge siden jeg har sett han nå ja! Men ja, det var koselig. Vi koste oss både ute og inne. Også begynte jeg sefølgelig å blø neseblod når alle var på trampolina, fordi jeg fikk beinet til Lars Erik i trynet. Det skjedde masse dritt på trampolina, men alle overlevde! Igår  var jeg hos Vilde, jeg overnatta fra fredag. Jeg og vilde var på strandtorget en tur, også på maccarn'seff xp Vi kjøpte ingenting på strandtorget, det var bare Mina'søstra til Vilde, som kjøpte seg noe! Og ellers har jeg ikke gjort noe anna enn å starte sommerferien med de beste folkene på jord :-) Seinere idag skal jeg til byen. Blir sikkert morsomt det :-))) 

 


:

Hvit, gjennomsiktig, blomstrette topp fra GinaTricot for 50kr(salg)


:


Svart,gjennomsiktig,blomstrette topp fra Cubus. (husker ikke prisen)


:


Grå joggebukse fra Bikbok. (husker ikke prisen)


:


Concealer fra Garnier. (husker ikke prisen) Kjøpt på Vita


Eyeliner fra Vita.(husker ikke prisen)et bilde av meg da.. trololol

nattaaaa!! YOU KNOW I LOVE YOU :-*2 kommentarer

CHILLERRRN

God kveld sweeties!

Nå er jeg hos Sunnivvvvvvvvvvaa! Vi sitter her å chiller med oss sjææl, og pcn :-D Jeg må vel egentlig snart hjem, skal sykle. Imorra er det siste skole dag, før sommerferien. Yeeyye ;-DD Gleder meg sinnsykt. Skal bli gooodt :-)) Men orker ikke skrive mere nuuh, så snakkasss!♥ 


2 kommentarer

SUNNIVA

Hei!

Idag har jeg vært på skolen, og vi hadde sånn dritt idrettsdag -.- Det var kjempe kjedelig, og det morsomste for min del var 60meter'n, og kaste en sånn ball.. På 60meter'n fikk jeg tiden 9:07. Ei i 7'ende fikk 9:03 :O Tinaaa♥. Ikveld skulle jeg egentlig på avsluttning til broren min, men det kommer til å bli dødskjedelig, så jeg skal kanskje til Sunniva istedenfor :-)Loveyou,beste! Vel, nå sitter jeg å koser meg pusekatten min;-) Og ser på tv.Skal snart spise middag, så drar jeg kanskje til Sunniva etter jeg har spist elns :-) Må bare si at dere var utrolig flinke Emil,rasmus og Even igår kveld! utrolig stolt av deg guttemiin;*(emil). 

 


Ingen kommentarer

SOV GODT

Goodnight'

Tenkte å si natta <3 - veit det kommer mange miniinnlegg idag,men travel dag..

Imorra er det skole  - avsluttning til brutter'n:)

 

NATTTAAA<3 -kommenter;*


Ingen kommentarer

CHILLER

Hei!

For en halvtime siden, kom jeg ut av dusjen :-)) Ble veldig lite innlegg istad,men pappa ble litt sur, så måtte kjappe meg.. Hehee :-p På skolen imorra skal vi ha idrettsdag -.- Boorring! Tror det er 5-7, eller 1-7.. aner ikke jeg. Men jeg vil på gruppe med Emilbeste, Sunniva og Ida fra 7'ende. Håper jeg komme på gruppe med dem. Torsdag er det siste dagen på skolen, før sommerferien:-DD Yeyeyey! Sommerferie blir herlig! Seinere på torsdag skal jeg på Strandtorget. Det er nattåpent,og da må jeg bare dra :-D Mye salg, og tilbud. Skal dit med Vilde og .. Ehm, vi møter sikkert på noen.. Så kanskje vi henger oss på med de :-) 


Bestevenn! (Patrick)


Bestevennenemiiine


verdensbeste


megda..


GRATULERER MED DAGEN,VERDENS BESTE!!!!!!!!<3333 15ÅR :-D HÅPER DAGEN DIN HAR VÆRT SUPER SOM FORTJENT! DU BETYR UTROLIG MYE, ELSKER DEG UTROLIG HØYT OGSÅ!

WORLDS BEST SISTER, IMISSUU


4 kommentarer

DUSJEN IN MY HEART

God kveld!

Da har jeg kommet hjem fra fotballkamp, og vi vant 6-2!!! :-DD Scora 3mål, tror jeg? :-p 3-4.. en av de ihvertfall :-)) Nå skal jeg dusje..


2 kommentarer

KAMP

Hei!

Kommer bare et super raskt innlegg før jeg må spise,også drar jeg på kamp.

Vi skal spille mot Øyer,så får håpe vi får en seier:-))  Om dere bor på brøttum,eller noe sånt..Kom å se på. 

Sted:Tømmermyra

Klokkeslett:18.00


Ingen kommentarer

AVSLUTTNING

God kveld,søtinger!

Da er det ikke lenge sia jeg kom hjem fra sommeravsluttning. Kjempe koselig! Faren til en i klassa mi, filma og tok bilder når vi var på åkersætra,så hadde han laga en film til ikveld, som vi fikk se :-) Hehe,var litt flaut.. Var nok noen bilder og videoer som ikke jeg burde vært med på.. For å si det sånn,haha! Var litt trist på avsluttninga også, fordi kontaktlæreren min, som jeg har hatt i flere år, skal ikke være kontaktlæreren min lenger:-// Men vi skal fortsatt ha hu i noen timer da, heldigvis. :-) Nå må jeg nesten stikke,men blogges seinere:-))


veldig stygt smil, og  øyer..ikke  minst tryne,haha! Meg og min nye bestevenn Victor(en iklassa).

bildet er tatt på: Åkersætra
bildet er tatt av: Eliza 

What do you think? KOMMENTER;* 


Ingen kommentarer

SOMMERFERIE SOON

Hei!

Sorry for at jeg ikke har blogga, men jeg veit ikke hva jeg skal blogge om. Men snart er det sommerferie :-D Endeliiiiiiig! Venta syykt lenge på det,og nå får jeg det, hihi. Vel, nå ihelga har jeg hatt besøk. Av Emil, Eliza og Steffen;-) De kom igår,og eliza lå over, så kom dem jammen meg idag også, hehe! Koselig da:-)) Nå sitter vi bare å loker.. Men ja.. Si hva jeg skal blogge om så blir det mer blogging;)))


4 kommentarer

BILDER

Hei!

Igår kom jeg hjem fra åkersætra. Var utrolig sliten og trøtt, så orka rett og slett ikke å blogge. Men jeg tok masse bilder til dere, og de skal jeg legge ut. Noen av de ihvertfall, haha! Det var egentlig trening igår, men vi er på lag med 5klasse, og de hadde hatt avsluttning på næra.. Altså de har sovet der et par netter. Akkurat som at vi var på Åkersætra. Og de var sikkert slitne de også, så da ble det ikke trening. Ihelga skal jeg møte Eliza, kanskje.. Og kanskje Emiiil;-* Ellers skal jeg ingenting tror jeg. På mandag skal jeg på skolen også er det sommeravsluttning for klassa. Da er det også egentlig fotballtrening, men den får jeg ikke dratt på :-// Og snart er det sommerferieeeeeee!!! :-DDDD Gledr meg sinnsyyykt! Det blir kjempe godt med fri, og kan bare laxe dagen lang. Vi skal ihvertfall på tusenfryd med Vilde og dem ;-D Også skal vi ta KIL ferja, og kanskje dra ned til Hamburg i tyskland .___. Jeg syntes det for min del er kjedelig! Hver gang vi tar KIL ferja, og vi skal ut i tyskland 2timer, er det bare grått og kjedelig.. Så vil egentlig være på badelandet på båten når de andre folkene er ute i gokk! Det er kjempe fint på den båten, så anbefaler å dra på den. Vi driver å snakker på at vi kanskje skal til Kristiansand, eller Danmark. Jeg vil dra til Kristiansand, fordi der bor besteveninna mi. :-D Så jeg maser på om at vi skal dra til krsand, tipper det skjer:-Dfør vi dro

yeeey

DET ER MASSE FLERE BILDER, MEN LEGGER IKKE UT ALLE.

BLOGGAS


2 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

hits