COLORFANTASY

Heihei!

På tirsdag kom jeg hjem fra ColorFantasy! Det er en utrolig fin båt, som går fra Oslo til Kiel(i tyskland). Den er så lukus,åhh! Anbefaler dere å dra på den. Vel, det var ihvertfall en utrolig fin tur. Og jeg sa at jeg skulle ta mange bilder, ehe. Det ble faktisk ikke så mange bilder.. Jeg hadde ikke tid til å gå rundt med kamera hele tiden, men jeg tok da noen bilder, og noen bilder med telefonen. Så kosta det penger for å få nett der, så da dreit jeg i det. Har ikke lasta inn bildene enda, og telefonen min er tom for strøm, så legger de ut en eller anna dag. Også glemte jeg laderen min hos vilde, men tror broren min har lik lader som meg, til nettbrettet sitt, så skal se om jeg finner den. Kan si litt om hva vi gjorde på båten da. 

Dag 1: På søndag, dagen vi kom dit, begynte jeg å pakke ut litt, også skifta jeg og Vilde klær. Så begynte vi å sminke oss, og fikse oss for kvelden. Fordi vi skulle spise på en buffè som het Grand Buffè. Også var vi på show, og det var ganske gøy. De dansa og sang. Veldig flinke! Etter showet og maten, dreiv jeg,vilde,mina,ina og Silje med noe som vi kalte "Tyv og Politi".. Jaa, veldig retarda, men det var gøy. Det gikk ut på at feks jeg og Vilde var på lag, så var de tre andre på lag. Også fikk jeg og Vilde 10sekunder på å løpe fra dem. (Det er jo 15 deck, og en framside, og bakside av båten, så hadde ganske stor plass.) Så skulle vi gjemme oss, og de skulle komme etter. Og da dreiv vi bokstaveligtalt over alt, og tok heiser opp og ned, løpte i lugarganger, att og fram, løpte opp i trapper osv.. Og det var utrolig slitsomt, men også veldig gøy. Heh, og til slutt fikk de tak i oss. Så bytta vi lag, og ja. Etter det, gikk vi på Taxfree og kjøpte goddis! Er jo utrolig mye der, og ikke så veldig dyrt. Jeg kjøpte ikke så mye, fordi jeg fikk bare 100kr .__. Men jaja. Så gikk vi på spillerommet og spilte. Da begynte dt å bli kvelden,så da gikk vi hver for oss på lugarene våres. 

Dag 2: På mandag var vi i tyskland. Eller liksom, båten var i tyskland da.. Da kunne man velge selv om man ville ut eller ikke, og jeg ville ikke ut. Ingen av barnene utenom Silje gikk ut i land. Vi andre dro på badelandet. Der var vi 1time. Etter vi var ferdig der, gjorde vi "Tyv og Politi" igjen. Haha, ble ganske populært det. Og det dreiv vi med en god stund. Så møtte vi Kaptein Kid! Hhahaa, han er kjekk. Tok bildet med han, men dt er jo på tlf, så det kommer seinere. Etter det, tok vi spørsmålene til kapteinkid. Hahah, det var vanskelig å finne de, så vi gå opp etterhvert. Seinere kom alle mammaene inn fra tyskland, da gikk vi på Cafè. Da måtte vi spise litt, fordi mannfolka dreiv med sitt, og ga oss ikke noe mat. Tenkte bare på seg selv.. Hva vi gjorde etter det husker jeg ikke helt.. JO, da gjorde vi "Tyv og Politi" igjen da. Stemmer det! Hahah. Så ble det kvelden til slutt, og da begynte jeg og Vilde å fikse oss, så gikk vi ut litt, og der blåste det skikkelig! Hufffameeei. Etter vi var ute, sminka vi oss, så spiste gikk vi på show, og spiste. Da gikk vi på spillerommet igjen, og til slutt ble det kvelden igjen. Og den siste natten der, var det spådd 3meter høye bølger. Wææ, selv om det er ingenting til den båten, men det gynga jo litt fordè. Men jeg merka ikke sså mye til det. 

Dag 3: Da var det dagen vi gikk av båten. Det var frokost fra 07.00 til 09.45.. og herregud, klarer nesten ikke å stå opp da. Så jeg rakk nesten ikke spise, og vi måtte av båten litt etter 10.00. Og jeg spiste helt til 09.40. Da løpte jeg opp på lugaren, og pakka. Det tok all tiden det. Fant ikke tøffelen min, toppen min, shortsen min, og ja.. Alt ble borte akkurat da! Typisk.. Men fant det igjen, heldigvis! Da gikk vi av båten, og dro inn til oslo en liten tur. Der gikk vi litt i gata, men det var litt kaldt, så da dro vi heller hjem. 

Det var de dagene! Hahah, så kommer heller bildene ut en anna dag! Blogges ♥


tatt i bøsommerland,haha veldig fint.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

hits