REDDA DAGEN MIN

God kveld!

Malin redda dagen min, hiiihih! Hu hadde heller ingenting å finne på idag, så jeg dro til hu. Vi dreiv egt ikke med noe spess, tok køddebilder, spiste, snakka, satt på pcn. Egentlig det vanlige, men mye morsommere når du er med noen da. :-) Vi gikk opp til bestemora hennes, også spiste vi taco. Men jeg var ikke veldig sulten, så spiste bare 1 porsjon. 

Nå laxer jeg bare med pcn, og ser på HarryPotter. Hahaha, når det først er på tv'n, må man jo se på det! Slipper å lete etter filmene i hylla. Positivt!

Imorra skal jeg se på tv, med den nye TVboksen våår :-D Nå har vi fått sånn get greier. Og da kan jeg endelig ta på opptak! Og jeg må bare se på Frustrerte fruer. Det går mange ganger imorra, siden det er reprise fra hele uka. Og jeg har sett nesten alle, mangler 1 elns. Men ja, er ganske glad for at vi fikk ny ;-D
Skal også kanskje møte Eliza imorra, håper vi kan!! <3 Da skal jeg sefølgelig ta med kamera, så det blir noen bilder.
Og snart skal pappa ta pcn min på reprasjon, men må først skaffe meg en sånn fuckings minnepinne, som jeg aldri får kjøpt -.-'' Jesus, noen som har en minnepinne som er ledig? som jeg kan "låne"?<3
Eheh,neida.

 
babes!

han var/er litt kjekk daa<3

hermine

emma <3 samma navn som meg! #love#

fine gjengen,haha

han derimot..

 

2 kommentarer

MariaaGS

14.09.2012 kl.14:09

Fine bilder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

emmaphoto00

14.09.2012 kl.19:32

MariaaGS: takk! :-)

Skriv en ny kommentar

Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

hits